NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Objavljen 3. B-light natječaj za poduzetnike iz Mađarske i Hrvatske

U sklopu prekograničnog programa Interreg V-A Mađarska Hrvatska HAMAG-BICRO objavio je treći natječaj za sufinanciranje poduzetničkih projekata pod nazivom „B-Ligh Scheme“ Download the claims form.

Rok za prijavu projektnih ideja je 20. svibanj 2019., a ono što će razveseliti sve poduzetnike je to što se prijava vrši u dva dijela 가즈 나이트 다운로드. U prvom dijelu potrebno je prijaviti koncept projekta, a tek nakon prolaska u drugi krug ocjenjivanja razrađuje se cjelokupni projekt.

B-light shema specifična je po tome što se poduzetnici iz Hrvatske moraju prijaviti u partnerstvu sa mađarskim poduzetnicima te zajednički razviti novi proizvod ili uslugu ili unaprijedili postojeće tehnološke procese pri čemu se najbolje ocjenjuj projekti usmjereni na inovacije 극한직업 영화 무료 다운로드.

Vrijednost projekta po partneru iznosi od 40.000 do 180.000 eura, od čega se programom sufinancira 75%, a projekti se moraju provesti u roku od 18 mjeseci 데브렉 다운로드.

Razvojna agencija VIDRA pružit će potporu poduzetnicima prilikom pronalaska projektnih partnera i pripreme koncepta projekta, koji se prijavljuje kroz on-line sustav 더맵 512 다운로드. Dokumentacija vezana uz B-light shemu dostupna je ovdje.

Zainteresirane poduzetnike molimo da se jave u Razvojnu agenciju VIDRA svakim radnim danom od 12 do 14 sati ili na mail mateja.cah(a)ravidra.hr

OBJAVLJENO 20. ožujka, 2019 u kategoriji Poduzetništvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165