NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Download Autocad Pikachu

U četvrtak, 02. srpnja 2020. godine održati će se 2. Okrugli stol Lokalnih partnerstava za zapošljavanje Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske i Bjelovarsko-bilogorske županije s početkom u 12 sati  u Poduzetničkom inkubatoru u Virovitici, Poduzetnička zona II 18, 33000 Virovitica Take Me.

Tema okruglog stola je „Budućnost Lokalnih partnerstva za zapošljavanje u novoj financijskoj perspektivi 2021 your kt membership. – 2027.

Voditelji okruglog stola su  gđa. Ivana Matošin i g. Filip Miličević iz Ministarstva rada i mirovinskog sustava (Uprava za upravljanje operativnim programima Europske unije) 원랜디 확장팩 다운로드.

Drugi okrugli stol organizira se u sklopu projekta ˝Pozitivne vibracije˝ i u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava law. Organizator okruglog stola je Razvojna agencija VIDRA, a partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Virovitica, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i Gradska razvojna agencije Slatine (GRAS).    

OBJAVLJENO 30. lipnja, 2020 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165