NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaje za mjeru 4 – Ulaganja u fizičku imovinu

Natječaji se odnose na podmjeru 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i podmjeru 4.2 Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 3 natječaja za mjeru 4 – Ulaganja u fizičku imovinu. Natječaj je objavljen 31.siječnja, a prijave se podnose od 10.veljače do 10. travnja.

Kao preduvjet za sudjelovanje u Natječaju korisnik mora biti upisan u Evidenciju korisnika potpora u ruralnom razvoju i ribarstvu (u daljnjem tekstu: Evidencija korisnika) kako bi Agencija za plaćanja korisniku dodijelila korisničko ime i zaporku kojima se prijavljuje u AGRONET sustav (u daljnjem tekstu: AGRONET). Vodič za upis u evidenciju korisnika potpora u ruralnom razvoju i ribarstvu dostupan je na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja (www.apprrr.hr).

Zahtjev za potporu korisnik podnosi u elektronskom obliku putem AGRONET-a. Detaljne upute za podnošenje Zahtjeva za potporu nalaze se u Pravilniku, a postupak podnošenja putem AGRONET-a pojašnjen je u Vodiču za korisnike potpora iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj podmjera 4.1 „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ i podmjera 4.2 „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“, koji je dostupan na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja (www.apprrr.hr).

Pravilnik o provedbi Mjere M04 »Ulaganja u fizičku imovinu«, Podmjere 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. (NN 7/15)

Pravilnik o provedbi Mjere M04 »Ulaganja u fizičku imovinu», Podmjere 4.2. »Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. (NN 7/15)

NATJEČAJ za provedbu podmjere 4.1._operacije 4.1.1.

NATJEČAJ za provedbu podmjere 4.1. operacije 4.1.2.

NATJEČAJ za provedbu podmjere 4.2. operacije 4.2.1.

Pozivi na dostavu ponuda – I. natječaj

VEZANI DOKUMENTI

HBOR Prezentacija Ruralni razvoj.pptx
MODEL PRIJAVE PROJEKTA NA STRANICE AGENCIJE ZA PLACANJA I PROVEDBA PROJEKTA.ppt
OBVEZNICI JAVNE NABAVE-obrasci za korisnike.zip
Poslovni plan.zip
PREDLOŠCI I UPUTE – OPERACIJA 4.1.1.zip
PREDLOŠCI I UPUTE – OPERACIJA 4.1.2.zip
PREDLOŠCI I UPUTE – OPERACIJA 4.2.1.zip
PRR 2014 – 2020 PODMJERE 4.1 i 4.2.pptx
Upute za objavu Poziva na dostavu ponuda 01_2015.ppt

(Izvor: www.apprrr.hr)

OBJAVLJENO 4. veljače, 2015 u kategoriji Poljoprivreda
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919