IMATE IDEJU ZA PROJEKT?* Popunite označena polja

Ciljna skupina je ona grupa pojedinaca ili organizacija, poduzeća, javnih ustanova itd. čiji se problem rješava kroz projekt i na koje projekt ima najveći utjecaj budući da se zbog njih provodi. Svaki projekt ima ciljnu skupinu, nekoga zbog koga radimo to što radimo. Ljudi su, dakle, ključna stavka, od njih sve kreće i s njima sve završava. Ciljana skupina je u konačnici skupina koja sudjeluje u aktivnostima projekta. (Potrebno je razlikovati ciljnu skupinu od krajnjih korisnika – onih koji će imati korist nakon završetka projekta.) Npr. Ako se radi o nekom projektu koji provodi škola, ciljna skupina mogu biti profesori koji će se educirati za upotrebu nove računalne opreme koja se nabavila u sklopu projekta. Krajnji korisnici bit će učenici, jer će njima profesori prenositi svoja novostečena znanja.

S obzirom da je za prijavu projekta na B Light Grant Shemu osnovni uvjet partnerski projekt između hrvatske i mađarske tvrtke, partnera najlakše možete pronaći pomoću web platforme B Light projekta toothbrush.

Web platforma služi za pronalazak partnera te za prijavu projektnih prijedloga, kako u prvom, tako i u drugom selekcijskom koraku.

Na platformi se nalazi baza tvrtki koje nude ili traže suradnju za prijavu na B Light Grant Shemu, uz osnovne informacije o samim tvrtkama (poslovanje, sektor, misija i sl.) – „Organisation Information“ te kompetencijama koje ona nudi ili traži, kako bi našla partnera za zajednički projekt (Cooperation Profiles) Sleeper Skin. Profile tvrtki u bazi možete pretraživati i po kriterijima djelatnosti, županiji, veličini i sl.

Da biste objavili profil svoje tvrtke i tako bili kontaktirani od potencijalnih partnera, potrebno je registrirati se na web platformi („Register“) EuroTruck2 1.33 Download.

Projektni korisnici (HAMAG-BICRO i županijske razvojne agencije) će organizirati i tzv. gospodarske susrete, gdje će se na jednom mjestu susresti tvrtke koje traže partnere iz Hrvatske i Mađarske te imati priliku razgovarati o potencijalnoj suradnji 쿠키런 크리스탈 버그판 다운로드.

Datum i lokacija ovih susreta bit će objavljena na našim stranicama te na web platformi B Light, u sekciji „CalendarDownload the accounting program.

PODIJELI