NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Brana d.o.o. završila provedbu najvećeg gospodarskog projekta u Virovitičko-podravskoj županiji

Isplatom sredstava na temelju konačnog zahtijeva za isplatu završila je i provedba najvećeg projekta iz područja Ruralnog  razvoja i iz  sfere poduzetništva koji je prijavila i  provodila VIDRA-Razvojna agencija Virovitičko-podravske županije. Projektom je   podignuto 6,27 ha  nasada jabuka  i 1,48 ha  nasada borovnice, izgrađeno  1,6 ha plastenika te nabavljena  poljoprivredna  mehanizacija  i poljoprivredna   oprema.

Ukupna ulaganja u projekt iznosila su preko 13,30 milijuna kuna. Riječ je o prvom natječaju iz mjera Ruralnog razvoja i operaciji 4.1.1. Projekt je bio  prijavljen još 15.04.2015. godine, a Odluka o financiranju je dobivena tek 22.12.2016. godine.  Nakon toga krenula je provedba koja je trajala sve do osmog mjeseca ove godine.

Ovim putem  VIDRA se zahvaljuje  Brani d.o.o. Virovitica  na ukazanom povjerenju uz riječi da zajedno  idemo u dalje pobjede odnosno nove projekte.

OBJAVLJENO 19. listopada, 2018 u kategoriji Poljoprivreda
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165