NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Virovitičko-podravske županije u posjetu Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Kraljevini Švedskoj


Notice: Undefined offset: 3 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

Notice: Undefined offset: 4 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

Predstavnici institucija udruženih u Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Virovitičko-podravske županije posjetili su Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Kraljevini Švedskoj u Stockholmu, uz gostoprimstvo izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika dr youtube video files. sc. Siniše Grgića.

Ovaj posjet je organiziran u okviru studijskog putovanja kojemu je cilj upoznati se s primjerima dobre prakse Kraljevine Švedske u pružanju pomoći teško zapošljivim osobama 자귀모 다운로드.

Studijsko putovanje je financirano iz projekta Pozitivne vibracije.
Projektom Pozitivne vibracije će se kroz dvije godine osnažiti i motivirati 80 pripadnika ranjivih skupina kroz edukacije za aktivaciju i ulazak na tržište rada te ojačati svijest o poduzetništvu istih Zhanggang No. 7. U sklopu projekta isplaćeno je 10 potpora za samozapošljavanje u iznosu od gotovo 750.000,00 kuna.

OBJAVLJENO 18. rujna, 2019 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165