Natječaji, događanja i edukacije

← Povratak na natječaje, događanja i edukacije

Poziv za prijavu projekata – dnevne aktivnosti za starije osobe

Otvoren od: 27. prosinca, 2016 do 30. siječnja, 2017

Program: OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020.

Minimalna potpora od 30.000,00 kn do maksimalno 80.000,00 kn

Područje: skrb za starije osobe

Korisnici: Neprofitne organizacije • Organizacije civilnog društva • Udruge

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku raspisalo je javni poziv za prijavu projekata usmjerenih unapređenju kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici u okviru raspoloživih sredstava državnog proračuna za 2017 Download the Catholic choir. godinu.

Poziv se raspisuje u svrhu osiguranja financijske potpore za projekte kojima se pridonosi poboljšanju kvalitete života starijih osoba organiziranjem dnevnih aktivnosti 구글 차트 api 다운로드.

Na raspisani poziv mogu se prijaviti udruge, neprofitne organizacije, uključujući i društva Crvenog križa, domovi socijalne skrbi i druge pravne osobe koje obavljaju djelatnost socijalne skrbi ac3 codec.

Dokumentacija za provedbu poziva obuhvaća tekst poziva, upute za prijavitelje, obrasce za prijavu projekata, obrazac za procjenu kvalitete projekta, te obrasce za provedbu projekata i izvještavanje 유럽약전 다운로드.

Poziv za prijavu projekata objavljen je na mrežnim stranicama ministarstva. Cjelokupnu dokumentaciju možete pronaći ovdje 배니싱 트윈 다운로드.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku nadležno je za provedbu natječajnog postupka.

OBJAVLJENO 29. prosinca, 2016
PODIJELI
TAGOVI

starije osobe