Natječaji, događanja i edukacije

← Povratak na natječaje, događanja i edukacije

Javni Natječaj za provedbu besplatnih energetskih pregleda malih i srednjih poduzeća

Otvoren od: 18. veljače, 2015 do 13. ožujka, 2015

Područje: Energetika

Korisnici: Mali i srednji poduzetnici • Obrtnici • OPG

Regionalna energetska agencija Sjever raspisala je javni Natječaj za provedbu besplatnih energetskih pregleda malih i srednjih poduzeća u sklopu projekta „Energetskom učinkovitošću i racionalnim korištenjem energije do povećanja konkurentnosti“ sufinanciranog kroz Poduzetnički impuls 타이머 시계 다운로드.

Cilj projekta je provedbom energetskih pregleda prvenstveno fokusiranih na „low-hanging-fruits“ odnosno brzo isplative investicije i promocijom cijelog projekta pomoći malim i srednjim poduzećima da kroz povećanje energetske učinkovitosti i racionalnije korištenje energije povećaju svoju konkurentnost na razini Hrvatske i EU Movie Defender. Energetski pregledi provest će se analizom potrošnje energenata, analizom potrošača energenata i tehničkim pregledom koji prema potrebi uključuje korištenje termovizijske kamere i analizatora električne energije Star Wars game.

Natječaj za prijave otvoren je od 18. veljače do 13. ožujka 2015. godine. Ukupno će se provesti osam energetskih pregleda, odnosno bit će odabrano osam poslovnih subjekata koji mogu biti isključivo mala i srednja poduzeća (d.o.o., j.d.o.o., obrti i obiteljska poljoprivredna gospodarstva) u privatnom vlasništvu sa sjedištem na administrativnom području gradova Koprivnice, Varaždina i Virovitice Download allshare pc sw. Prijavitelji su dužni, sukladno pravilima Natječaja, u zadanom roku dostaviti pravilno, potpuno i istinito popunjen Prijavni obrazac (u prilogu) i Potvrdu Porezne uprave o podmirenju javnih davanja (više u tekstu Natječaja u prilogu) do 13 Oracle jdbc driver. ožujka 2015. godine. Rezultati natječaja biti će javno objavljeni najkasnije do 23. ožujka 2015. godine na web stranicama REA Sjever (www.rea-sjever.hr), nakon čega slijedi potpisivanje Ugovora o suradnji i provedba planiranih aktivnosti Windows 10 genuine download. Potpisivanje Ugovora očekuje se krajem ožujka, a samo provođenje energetskih pregleda između svibnja i listopada 2015. godine.

Natječaj

Prijavni Obrazac

(www.rea-sjever.hr)

OBJAVLJENO 24. veljače, 2015
PODIJELI
TAGOVI

energetski pregledi

poduzetnički impuls

REA Sjever