Natječaji, događanja i edukacije

← Povratak na natječaje, događanja i edukacije

Javni poziv za razvoj gospodarskog okruženja i infrastrukture u poduzetničkim i gospodarskim zonama

Otvoren od: 22. listopada, 2014 do 22. studenog, 2014

Program: Ostalo

Minimalna potpora od - do maksimalno 400.000,00 kn

Područje: Poduzetništvo, Energetika

Korisnici: Regionalna i lokalna samouprava

Predmet ovoga javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava u svrhu razvoja gospodarskog okruženja i infrastrukture kroz razvoj elektroenergetskih sustava u poduzetničkim i gospodarskim zonama u vlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Iznos sredstava

Davatelj bespovratnih sredstva je Ministarstvo gospodarstva.
Bespovratna sredstva temeljem ovoga javnog poziva osigurana su unutar proračuna Ministarstva za 2014. godinu, Aktivnosti A817045 – Razvoj i provedba projekata za promicanje industrije, računskoj stavci 3631 – Tekuće pomoći unutar opće države, u iznosu od 6.000.000,00 kn (šest milijuna kuna).

Korisnici

Javni poziv namijenjen je jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave koje su osnivači poduzetničke ili gospodarske zone.

Iznos, intenzitet pomoći i način isplate

Najveći iznos bespovratnih sredstava može iznositi 400.000,00 kuna. Od ukupno prihvatljivih troškova može se odobriti najviše 75% prihvatljivih troškova. Dodijeljena sredstva predstavljat će iznos od 75% sredstava koje će podnositelj prijave morati opravdati u 100% iznosu.

U okviru javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava svakom pojedinačnom podnositelju prijave može se dodijeliti samo jedna potpora.

Sve dodatne informacije provjerite na poveznici.

OBJAVLJENO 5. studenog, 2014
PODIJELI
TAGOVI

razvoj elektroenergetskog sustava