Natječaji, događanja i edukacije

← Povratak na natječaje, događanja i edukacije

Međunarodni razvoj klastera

Otvoren od: 23. prosinca, 2014 do 31. ožujka, 2015

Program: Cosme - (2014-2020)

Minimalna potpora od - do maksimalno 450.000 EUR

Područje: Poduzetništvo

Korisnici: Klasteri • Konzorciji • Poslovne mreže

Temeljni je cilj ovog natječaja intenziviranje prekogranične i sektorske suradnje klastera i poslovnih mreža te podržavanje osnivanja Europskog strateškog partnerstva klastera kako bi ojačala međunarodna suradnja klastera u području strateškog interesa – posebice kao podrška razvoju novih industrija Sonic Racer. Natječaj će se usredotočiti na promociju internacionalizacije klastera na način da će zainteresirani konzorciji imati priliku za razvoj i provedbu zajedničkih strategija internacionalizacije te za podršku internacionalizaciji malih i srednjih poduzeća u trećim zemljama izvan Europe Download 5 times of love.

Podnositelji projektnih prijedloga mogu samostalno predložiti aktivnosti koje će biti uključene u provedbu projekta i za koje smatraju da su relevantne Download the border form. Važno je da sve uključene aktivnosti budu usklađene sa ciljevima koji su definirani programskim aktivnostima, a to su:

Maksimalan iznos sufinanciranja je 187.500 eura za projekte u sklopu prvog cilja i 450.000 eura za projekte u sklopu drugog cilja 시저 4 다운로드. Maksimalna stopa sufinanciranja projekata je 75% ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

Ostale informacije provjerite ovdje 삼성 카메라 모드 다운로드.

Dokumenti:

Dokumentacija.zip

(www.europski-fondovi.eu)

OBJAVLJENO 5. veljače, 2015
PODIJELI
TAGOVI

internacionalizacija

klasteri

konzorciji