Natječaji, događanja i edukacije

← Povratak na natječaje, događanja i edukacije

Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju

Otvoren od: 27. studenog, 2014 do 27. siječnja, 2015

Program: Europski socijalni fond, Operativni program za razvoj ljudskih potencijala 2007. – 2013.

Minimalna potpora od 500.000,00 kn do maksimalno 1.400.000,00 kn

Područje: Ljudski potencijali

Korisnici: Lokalne/regionalne javne institucije • Mali i srednji poduzetnici • Neprofitne organizacije • Organizacije civilnog društva • Regionalna i lokalna samouprava • Visoke škole • Zadruge


Notice: Undefined offset: 4 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

Kroz program dodjele bespovratnih sredstava „Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada skupinama u nepovoljnom položaju“ financirat će se projekti koji će pridonositi lakšem ulasku na tržište rada i povećanju zapošljivosti skupina koje se nalaze u nepovoljnom položaju na tržištu rada Nero Hangul edition. Kako je naznačeno u Operativnom programu „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007. – 2013., operacija „Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada skupinama u nepovoljnom položaju“ pridonijet će snažnijoj integraciji na tržište rada skupina koje su suočene s posebnim teškoćama u pristupu zapošljavanju kroz jačanje motivacije za sudjelovanje u programima obrazovanja i zapošljavanja te kroz programe osobnog razvoja i zapošljavanja prilagođenih potrebama pojedinaca Is a remix download.

Uz kreiranje odgovarajućih programa osposobljavanja i usavršavanja, pomoć osobama kojima je otežan pristup tržištu rada ostvarit će se i kroz stvaranje mreže potpore nastale iz partnerstva i suradnje svih relevantnih dionika na tržištu rada koji će ujedno stvarati dobre prakse Finding Blue Donberg Edition. Ova operacija također će pridonijeti podizanju svijesti o problemima pri zapošljavanju ciljnih skupina, ali i stvaranju pozitivnih stavova kod poslodavaca i šire javnosti Hangul 2018 Enterprise Download.

Detaljnije podatke o natječaju pogledajte na sljedećoj poveznici:

http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/102

 

 

OBJAVLJENO 1. prosinca, 2014
PODIJELI
TAGOVI