Natječaji, događanja i edukacije

← Povratak na natječaje, događanja i edukacije

Povelja za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (VET Mobility Charter)

Otvoren od: 22. prosinca, 2014 do 14. svibnja, 2015

Područje: Obrazovanje i mladi

Korisnici: Instituti • Javna tijela (ministarstva i agencije) • Neprofitne organizacije • Sindikati • Škole • Tvrtke

Natječaj je otvoren s ciljem poticanja organizacija koje imaju dokazano iskustvo u organizaciji mobilnosti nastavnika i učenika s ciljem njihovog obrazovanja i osposobljavanja u njihovom daljnjem razvoju Europske strategije internacionalizacije great Gatsby movie. Internacionalizacija ne uključuje samo razvoj programa Erasmus+ u nekoj zemlji temeljem uključivanja aktivnosti mobilnosti u nastavni kurikulum, već uključuje i razvoj međunarodnog pristupa temeljem umrežavanja sa tijelima iz drugih zemalja i promicanja učenja stranih jezika Naver Band app. Temeljem stečene Povelje za mobilnost u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, moći će se jednostavnije prijaviti mobilnost nastavnika i učenika u 2016 smartphone camera mode. godini.

Projektna prijava može biti podnesena od strane javnih ili privatnih organizacija aktivnih u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja ili od strane javnih ili privatnih organizacija aktivnih na tržištu rada 윈도우 10 공식 다운로드. Neke od prihvatljivih oblika organizacija su:

Zahtjevi za dodjelu Povelja za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (VET MObility Charter) podnose se u elektroničkom obliku nacionalnim agencijama osnovanima u zemljama prijeviteljima Hello Cabot Kung. Obrasci i upute potrebne za prijavu dostupni su u niže navedenoj kategoriji “Dokumenti”.

Ostale informacije provjerite ovdje 유즈넷 다운로드.

Dokumenti:

Dokumentacija.zip

(http://www.europski-fondovi.eu/)

OBJAVLJENO 5. veljače, 2015
PODIJELI
TAGOVI

Erasmus+

obrazovanje

VET Mobility Charter