Natječaji, događanja i edukacije

← Povratak na natječaje, događanja i edukacije

Poziv za izradu poslovnih planova za inovativne poslovne ideje

Otvoren od: 26. siječnja, 2015 do 12. veljače, 2015

Područje: inovacije, poduzetništvo

Korisnici: Fizičke osobe • Obrtnici • Poduzeća

I.                    POZADINA PROJEKTA

Razvojna agencija VIDRA korisnik je bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta, iz programa Poduzetnički impuls 2014., Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu, Mjera C3A: Razvojne agencije, poduzetnički centri i centri kompetencija. Ministarstvo poduzetništva i obrta sufinancira projekt sa 73,91% sredstava, dok 26,09% su vlastita sredstva Razvojne agencije VIDRA.

Cilj Poziva za prikupljanje inovativnih poslovnih ideja je poticanje poduzetničkih inicijativa te odabir 3 poduzetnika ili osobe koja želi postati poduzetnik, cilj je da se njihova ideja razvije do faze kada je spremna za investiranje. Agencija će u suradnji s vanjskim stručnjakom intenzivno raditi na pronalasku i povezivanju investitora za odabrane inovativne poslovne ideje. Projektne aktivnosti usmjerene su na razvoj malog i srednjeg poduzetništva putem inovativnih razvojnih projekata.

U suradnji s projektnim timom Razvojne agencije VIDRA te ugovorenim vanjskim stručnjacima predložene ideje će se razviti do faze kada su projekti spremni za prezentiranje i financiranje od strane investitora ili financiranje iz fondova Europske unije. Poduzetnici će u konačnici imati finaliziran poslovni plan potreban za privlačenje investitora, bilo javnih ili privatnih. Poslovni plan će izraditi podugovoreni stručnjaci za izradu inovativnih poslovnih planova.

 II.                  PRIHVATLJIVI PRIJAVITELJI

Pravo sudjelovanja na ovom Javnom pozivu imaju mali i srednji poduzetnici  te fizičke osobe koje nemaju registrirani gospodarski subjekt s područja Virovitičko-podravske županije koji posjeduju inovativnu ideju za projekt ili inovativni projekt u ranoj fazi razvoja.

III.                KRITERIJI ODABIRA

Inovativne ideje ili inovativni projekt u ranoj fazi razvoja koji ima naglasak na sljedeće sektore:

 

IV.                DOSTAVA PRIJAVE

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije
Augusta Šenoe 1
33 000 Virovitica
 „Dostava inovativnih poslovnih ideja  – Poduzetnički impuls 2014“
„NE OTVARATI“

 

V.                  INFORMIRANJE

Dodatne informacije možete zatražiti na e-mail: poduzetnistvo@ravidra.hr ili na broj telefona 033-638-268.

 

OBJAVLJENO 26. siječnja, 2015
PODIJELI
TAGOVI