Natječaji, događanja i edukacije

← Povratak na natječaje, događanja i edukacije

Poziv za izradu poslovnih planova za inovativne poslovne ideje

Otvoren od: 26. siječnja, 2015 do 12. veljače, 2015

Područje: inovacije, poduzetništvo

Korisnici: Fizičke osobe • Obrtnici • Poduzeća

I.                    POZADINA PROJEKTA

Razvojna agencija VIDRA korisnik je bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta, iz programa Poduzetnički impuls 2014., Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014 어쌔신 크리드 아이덴티티 다운로드. godinu, Mjera C3A: Razvojne agencije, poduzetnički centri i centri kompetencija. Ministarstvo poduzetništva i obrta sufinancira projekt sa 73,91% sredstava, dok 26,09% su vlastita sredstva Razvojne agencije VIDRA Office 2007 free download.

Cilj Poziva za prikupljanje inovativnih poslovnih ideja je poticanje poduzetničkih inicijativa te odabir 3 poduzetnika ili osobe koja želi postati poduzetnik, cilj je da se njihova ideja razvije do faze kada je spremna za investiranje Ms Office 2010 Korean edition free download. Agencija će u suradnji s vanjskim stručnjakom intenzivno raditi na pronalasku i povezivanju investitora za odabrane inovativne poslovne ideje. Projektne aktivnosti usmjerene su na razvoj malog i srednjeg poduzetništva putem inovativnih razvojnih projekata 알고두 다운로드.

U suradnji s projektnim timom Razvojne agencije VIDRA te ugovorenim vanjskim stručnjacima predložene ideje će se razviti do faze kada su projekti spremni za prezentiranje i financiranje od strane investitora ili financiranje iz fondova Europske unije 아이언맨1 1080p 다운로드. Poduzetnici će u konačnici imati finaliziran poslovni plan potreban za privlačenje investitora, bilo javnih ili privatnih. Poslovni plan će izraditi podugovoreni stručnjaci za izradu inovativnih poslovnih planova windows mysql 다운로드.

 II.                  PRIHVATLJIVI PRIJAVITELJI

Pravo sudjelovanja na ovom Javnom pozivu imaju mali i srednji poduzetnici  te fizičke osobe koje nemaju registrirani gospodarski subjekt s područja Virovitičko-podravske županije koji posjeduju inovativnu ideju za projekt ili inovativni projekt u ranoj fazi razvoja more Captain.

III.                KRITERIJI ODABIRA

Inovativne ideje ili inovativni projekt u ranoj fazi razvoja koji ima naglasak na sljedeće sektore:

 

IV.                DOSTAVA PRIJAVE

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije
Augusta Šenoe 1
33 000 Virovitica
 „Dostava inovativnih poslovnih ideja  – Poduzetnički impuls 2014“
„NE OTVARATI“

 

V.                  INFORMIRANJE

Dodatne informacije možete zatražiti na e-mail: poduzetnistvo@ravidra.hr ili na broj telefona 033-638-268 q-dir 다운로드.

 

OBJAVLJENO 26. siječnja, 2015
PODIJELI
TAGOVI