Natječaji, događanja i edukacije

← Povratak na natječaje, događanja i edukacije

Projekti zaštite i očuvanja biološke i krajobrazne raznolikosti

Otvoren od: 28. ožujka, 2014 do 31. prosinca, 2014

Program: Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Minimalna potpora od - do maksimalno 5.000.000 kn

Područje: Okoliš

Korisnici: Javne ustanove za upravljanje nacionalnim parkom i parkom prirode • Javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima i/ili drugim zaštićenim dijelovima prirode • Znanstvene i stručne institucije

Predmet ovog javnog poziva je dodjela sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za:

Sredstva Fonda dodjeljivat će se do isteka kalendarske godine (31.12.2014.) ili do iskorištenja sredstava, ovisno o tome koji uvjet prije nastupi 삼성전자 소프트웨어 다운로드.

Iznos raspoloživih sredstva Fonda po ovom Javnom pozivu utvrđen je Financijskim planom Fonda za 2014., viškom prihoda za 2013 지피에스 다운로드. i projekcijom za 2015 i 2016. godinu a iznosi 5.000.000,00 kn.

Dodjela sredstva subvencije u iznosu:

1 존 윅2 다운로드. do 100% opravdanih troškova ukupne vrijednosti ulaganja ukoliko se radi o osiguravanju odgovarajuće razine pripremljenosti projekata, programa i sličnih aktivnosti koji se pripremaju za prijavu na financiranje ili sufinanciranje iz fondova Europske unije, odnosno koji se organiziraju i financiraju ili sufinanciraju od strane međunarodnih organizacija, financijskih institucija i tijela te drugih pravnih osoba,

2 두번에 6.0 다운로드. do 80% opravdanih troškova ukupne vrijednosti ulaganja ukoliko se radi o:

3. do 60% opravdanih troškova ukupne vrijednosti ulaganja ukoliko se radi o korisnicima koji se nalaze:

4 YouTube library. do 40% opravdanih troškova ukupne vrijednosti ulaganja ukoliko se programi, projekti i druge slične aktivnosti provode, odnosno ako se korisnici nalaze na područjima koja nisu obuhvaćena točkama 1., 2 cwrsync. i 3.

Link na natječaj

OBJAVLJENO 26. rujna, 2014
PODIJELI
TAGOVI

zaštita okoliša