Natječaji, događanja i edukacije

← Povratak na natječaje, događanja i edukacije

Razvoj poslovne infrastrukture

Otvoren od: 15. rujna, 2016 do 31. prosinca, 2016

Program: ERDF

Minimalna potpora od 200.000,00 HRK do maksimalno 20.000.000,00 HRK

Područje: malo i srednje poduzetništvo

Korisnici: Jedinice regionalne (područne) samouprave • Poduzetničke potporne institucije • Razvojne agencije

Cilj Poziva na dostavu projektnih prijedloga ‘Razvoj poslovne infrastrukture’ je razvoj i poboljšanje kvalitete poduzetničko poslovne infrastrukture i povećanje broja proizvoda/usluga koje ona omogućava 시마 과장 다운로드. To će se postići poticanjem ulaganja u takvu infrastrukturu u područjima gdje postoji potreba za proširenjem postojeće ili izgradnjom nove infrastrukture poput poduzetničkih centara, poslovnih inkubatora, poduzetničkih akceleratora, poslovnih i znanstveno-tehnoloških parkova 멘탈리스트 다운로드. Takva infrastruktura će na lokalnoj odnosno regionalnoj razini doprinijeti poboljšanju dostupnosti poduzetničko poslovne infrastrukture MSP-ovima u svrhu njihovog olakšanog rasta i razvoja s ciljem  privlačenja investicija i stvaranja mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta u malim i srednjim poduzećima 새마을 다운로드. Prihvatljive su aktivnosti ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu koja imaju za cilj izgradnju/rekonstrukciju i opremanje nove ili održavanje i opremanje postojeće poduzetničko poslovne infrastrukture, u svrhu pružanja novih ili kvalitetnijih usluga poduzetnicima 캡틴 판타스틱 다운로드.

Prihvatljivi prijavitelji su Jedinice lokalne/područne (regionalne) samouprave te Poduzetničke potporne institucije upisane u Jedinstveni registar poduzetničke infrastrukture 성경 지도 다운로드.

Prihvatljivi partneri su Jedinice lokalne/područne (regionalne) samouprave te Poduzetničke potporne institucije upisane u Jedinstveni registar poduzetničke infrastrukture Keroroffang Fang.

Ukupna raspoloživa sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj predviđena za ovaj Poziv iznose 380.000.000,00 kuna

OBJAVLJENO 23. studenog, 2016
PODIJELI
TAGOVI