NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Dan energetske učinkovitosti u Virovitici 10. ožujka 2020. u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici

응답하라 1994 20회 다운로드

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u svojstvu regionalnog koordinatora dana 10. ožujka 2020. godine u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici, Trg bana Josipa Jelačića 5, Virovitica organizira „Dan energetske učinkovitosti u Virovitici“ s početkom u 16:00 sati 시간여행자의 부인 다운로드. U sklopu „Dana energetske učinkovitosti u Virovitici“ predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja predstavit će svoj rad i ulogu te Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Energetska obnova višestambenih zgrada“, dok će predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstaviti svoj rad i ulogu te Program „Energetska obnova obiteljskih kuća“ 전세 계약서 다운로드.

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Razvojna agencija VTA i GRAS-Gradska razvojna agencija Slatine predstavit će projekte energetske obnove koji su do sada provedeni na području Virovitičko-podravske županije 300 다운로드.

Pozivamo sve zainteresirane građane, kao i predstavnike stanara i upravitelje zgrada da prisustvuju konferenciji „Dan energetske učinkovitosti u Virovitici“ u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici s početkom u 16:00 sati kako bi dobili sve informacije o energetskoj obnovi višestambenih zgrada i obiteljskih kuća i pravovremeno se pripremili za nadolazeće javne pozive za sufinanciranje istih Canon firmware download.

OBJAVLJENO 2. ožujka, 2020 u kategoriji Energetika
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165