NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Dan mogućnosti kroz EU fondove „Hrvatska u Europi, Europa za Hrvatsku“

Ministarstvo financija RH organizira Dan mogućnosti kroz EU fondove „Hrvatska u Europi, Europa za Hrvatsku“, koji će se održati u predvorju Muzeja Mimara, 15. travnja 2010. godine, od 11.00 do 19.00 sati.Ministarstvo financija RH organizira Dan mogućnosti kroz EU fondove „Hrvatska u Europi, Europa za Hrvatsku“, koji će se održati u predvorju Muzeja Mimara, 15. travnja 2010. godine, od 11.00 do 19.00 sati.

Cilj ovog cjelodnevnog, informativno-edukacijskog događaja je svim zainteresiranima pružiti sveobuhvatnu i stručnu informaciju o mogućnostima korištenja sredstava iz aktualnog IPA pretpristupnog programa kao i budućih EU fondova, koji će Republici Hrvatskoj biti na raspolaganju nakon ulaska u Europsku uniju.

Svi posjetitelji imat će priliku direktno razgovarati i dobiti željene informacije od stručnjaka iz institucija koje su trenutno akreditirane za korištenje pretpristupnih programa, a koje će imati značajnu ulogu i u budućim fondovima EU. Informiranje će se odvijati putem tematskih info pultova:

  1. info pult – Civilno društvo
  2. info pult – Prekogranična suradnja i izgradnja poslovne infrastrukture
  3. info pult – Regionalna konkurentnost
  4. info pult – Infrastrukturni projekti (na području prometa te zaštite okoliša – sustav upravljanja otpadnim vodama te gospodarenje otpadom)
  5. info pult – Razvoj ljudskih potencijala
  6. info pult – Poljoprivreda
  7. info pult – Središnji državni ured za razvojnu strategiju i koordinaciju EU fondova

Posjetitelji će također imati priliku pogledati izložbu fotografiju projekata financiranih kroz dosadašnje pretpristupne programe.

Sudjelovanje u natječajima za dodjelu sredstava iz EU pretpristupnih fondova je izazov, posebno za institucije, organizacije i tvrtke koje se po prvi put susreću s tom mogućnosšću. Sudjelovanjem u tom procesu stječu se iskustva, znanja i vještine, koje će biti od neprocjenjive važnosti pri korištenju, obujmom puno većih, EU fondova koji će biti na raspolaganju Republici Hrvatskoj nakon pristupanja Europskoj uniji. Informacije koje će se moći dobiti u okviru Dana mogućnosti kroz EU fondove zasigurno mogu biti od velike pomoći svima koji namjeravaju postati budući uspješni korisnici EU sredstava.

Za dodatne informacije možete se javiti u razvojnu agenciju VIDRA na e mail info@ravidra.hr

OBJAVLJENO 7. travnja, 2010 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165