NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Djelatnici Razvojne agencije VIDRA posjetili tvrtku Brana d.o.o.

Djelatnici Razvojne agencije VIDRA, zamjenica ravnateljice Neda Martić te viši stručni suradnik u Odjelu za poljoprivredu i gospodarstvo Branimir Sladojević, 21.08.2017. posjetili su virovitičku tvrtku Brana d.o.o. odnosno lokaciju ulaganja. Naime, radi se o podizanju 4 plastenika za proizvodnju povrća ukupne površine 16.800 m2.  Prizor je bio  impozantan jer je već do sada izvršeno  preko 50% planiranih radova. Konstrukcija plastenika pri ulasku u Viroviticu  svima oduzima dah i budi znatiželju.

Brana d.o.o. je nedavno prošla na Podmjeri 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“/Operaciji 4.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“. Projektnu prijavu  izradila je Razvojna agencija VIDRA.

Voditelj projekta iz Brane d.o.o.  Ivan Obrovac djelatnicima Razvojne agencije VIDRA predstavio je do sada realizirane aktivnosti u sklopu projekta, a koje su u skladu sa planiranom dinamikom. Uskoro se očekuje i kraj ulaganja na ovoj lokaciji  te otvaranje mogućnost za nova zapošljavanja.

 

OBJAVLJENO 24. kolovoza, 2017 u kategoriji Poljoprivreda
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919