NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Donesena Odluka o dodjeli financijskih sredstava za projekte jedinica lokalne samouprave i Grada Zagreba u okviru raspoloživih sredstava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2021. godinu.

Središnji državni ured za demografiju i mlade donio je odluku o dodjeli financijskih sredstava za projekte jedinica lokalne samouprave i Grada Zagreba u okviru raspoloživih sredstava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2021 Hangul 2018 Enterprise Download. godinu.

Uz savjetodavnu podršku RA VIDRA-e, na navedeni poziv su prijavljena tri projekta kojima je i odobreno sufinanciranje:

  • Općina Suhopolje prijavila je projekt ukupne vrijednosti 550.506,25 HRK kojim će se pristupiti izgradnji i opremanju dječjeg igrališta u sklopu Dječjeg vrtića Suhopolje s ciljem korištenja svih dobnih skupina djece koje su obuhvaćene istim Download adobe photoshop cs2 for free.
  • Općina Špišić Bukovica prijavila je projekt ukupne vrijednosti 147.788,06 HRK. S obzirom na zaprimljene zahtjeve za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2020./2021 kbs 라디오 다운로드. pokazala se potreba za proširenjem kapaciteta postojećeg vrtića. Izvođenjem radova na postojećoj zgradi dječjeg vrtića “Čarobna šuma” u Špišić Bukovici, prilagodit će se postojeći prostor novim potrebama prema kojima će se postojeća višenamjenska prostorija prilagoditi jasličkoj skupini sa zasebnim sanitarnim čvorom visual studio 2013 언어팩 다운로드. Također će se izvesti postavljanje fiksne vrtne kućice kojom će se proširiti postojeće dječje igralište novim sadržajem.
  • Općina Voćin prijavila je projekt ukupne vrijednosti 340.779,69 kuna HRK libcurl file. Izvođenjem radova na postojećoj zgradi Dječjeg vrtića „Jelenko“ u općini Voćin prilagodit će se postojeći prostor prema kojima će se nadograditi nadstrešnica na sjevernom pročelju ispred glavnog ulaza kako bi štitila od vremenskih neprilika . Na ulazu u Dječji vrtić planira se napraviti prilazna rampa kako bi se prilagodio pristup za korisnike Dječjeg vrtića, njihovim zaposlenicima, ali i osobama s invaliditetom . Također će se izgraditi nova i kvalitetnija ograda radi sigurnosti djece.

Navedenim radovima i opremanjem će se zadovoljiti potrebe djece korisnika vrtića, kao i njihovih odgajatelja i roditelja. Rezultati projekta utjecat će i na ostale mještane Općina kroz pružanje većeg broja sadržaja što dugoročno dovodi do ostanka lokalnog stanovništva na ovom potpomognutom području pozitivno utječući na njegov gospodarski razvoj i socijalnu koheziju .

OBJAVLJENO 19. svibnja, 2021 u kategoriji Ljudski potencijali
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165