NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Odluka o osnivanju i imenovanju Partnerskog vijeća za izradu Plana razvoja Virovitičko podravske županije za razdoblje od 2021. do 2027. godine

열혈전기 다운로드

Župan Igor Andrović 23. siječnja 2020. godine donio je Odluku o osnivanju i imenovanju Partnerskog vijeća za izradu Plana razvoja Virovitičko podravske županije za razdoblje od 2021 심플 뮤직 다운로드. do 2027. godine.

Partnersko vijeće osniva se kao savjetodavno tijelo u pripremi, izradi i praćenju provedbe Plana razvoja Virovitičko-podravske županije za razdoblje od 2021 짧은 동영상 다운로드. do 2027. godine te utvrđivanja zajedničkih prioriteta na razini Županije i predlaganja strateških projekata.

Administrativne i stručne poslove za potrebe rada Partnerskog vijeća obavljat će VIDRA-Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, kao regionalni koordinator za vođenje izrade Plana razvoja Virovitičko-podravske županije dcf.

Aktivnost izrade Plana razvoja Virovitičko-podravske županije financira se iz projekta tehničke pomoći VIDRA-TEC 2 .

마이크로 오피스 2016 무료 다운로드
OBJAVLJENO 23. studenog, 2020 u kategoriji Plan razvoja
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165