NOVOSTI

← Povratak na Novosti

E-poslovanje: Predstavljanje natječaja za primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije u poslovanje

Ministarstvo poduzetništva i obrta raspisalo je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava pod nazivom „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“.

Pozivom će se sufinancirati analiza postojećih poslovnih procesa, kao i njihova modernizacija, inovacija i digitalizacija, uključujući izdatke za informatičku opremu i software. Natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 30. lipnja 2015. godine.

Razvojna agencija VIDRA u suradnji s Centrom za poduzetništvo grada Slatine, u sklopu projekta E-poslovanje, organizira predstavljanje natječaja te će vam približiti važne alate e-poslovanja koji se mogu implementirati u poslovanje, a možete ih sufinancirati iz navedenog poziva.

Radionica će se održati u prostorijama Hrvatskog doma u Slatini, 09. travnja 2014. s početkom u 15 sati. Prijaviti se možete na e-mail: poduzetnicki.impuls@ravidra.hr ili centarzapoduzetnistvo@slatina.hr

Pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju te iskoristite priliku za sufinanciranje čak 85% ulaganja u informacijske i komunikacijske tehnologije.

OBJAVLJENO 4. travnja, 2014 u kategoriji Informatička tehnologija
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165