NOVOSTI

← Povratak na Novosti

EDIC Virovitica obilježio je Europski dan zaštite osobnih podataka zanimljivim predavanjem u Strukovnoj školi Virovitica

Dana, 29. siječnja 2020. godine u knjižnici Strukovne škole Virovitica učenicima završnih razreda Strukovne škole Virovitica održano je predavanje na temu ˝Zaštita osobnih podataka na internetu i društvenim mrežama˝ zemax.

Korisno i zanimljivo predavanje održao je asistent sa Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici iz znanstvenog područja prirodnih znanosti (polje fizike na Odjelu za informacijsko-komunikacijske tehnologije), g latest version of Minecraft Pokemon Mode. Mario Pecimotika. Predavanje je održano u sklopu projekta Informacijskog centra Europe Direct Virovitica u suradnji sa Strukovnom školom Virovitica i Razvojnom agencijom VIDRA, povodom obilježavanja Europskog dana zaštite osobnih podataka Happy graffiti download.    

Cilj predavanja bio je informirati učenike što su sve osobni podaci, kako postupati sa osobni podacima, gdje dajemo osobne podatke na internetu, korištenje osobnih podataka na društvenim mrežama te na koji način zaštiti svoje osobne podatke na društvenim mrežama i općenito na internetu Free Hangul e-books.  

Učenicima te ostalim sudionicima predavanja bile su na raspolaganju publikacije vezane uz EU i promotivni materijali sa oznakama vidljivosti EDIC-a Virovitica i Europske unije novel copyright.


Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165