Edukacije

Radionica “Kako koristiti e-alate za procjenu svojega poslovanja i poboljšanje konkurentnosti

Datum održavanja : 15. listopada, 2014

Razvojna agencija VIDRA, u suradnji s Centrom za poduzetništvo grada Slatine organizira radionicu za male i srednje poduzetnike Kako koristiti e-alate za procjenu svojega poslovanja i poboljšanje konkurentnosti koja će se održati 15. listopada 2014. godine,  s početkom u 10 sati u Restoranu Višnjica. Predviđeno trajanje radionice je 90 minuta, nakon čega će biti organiziran ručak za sudionike.

 Radionica se održava u sklopu projekta „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem e-poslovanja“, uz vodstvo  britanskog konzultanta Leszeka Jakubowskog, te konzultantice Monika Begović.  Tema radionice jest poboljšanje konkurentnosti malih i srednjih poduzetnika kroz razvoj organizacijske kulture korištenjem jednog od najučinkovitijih britanskih e-alata Investors in People Interactive. Navedeni alat osigurava procjenu situacije u kojoj se poduzeće nalazi, te savjetuje što činiti bolje kako bi se iskoristili svi resursi i poboljšali poslovni rezultati.

 Za dodatne informacije, te potvrdu sudjelovanja, molimo Vas da se obratite na e-mail poduzetnistvo@ravidra.hr  ili broj telefona 033-638-268.

Teme radionice

OBJAVLJENO 9. listopada, 2014
PODIJELI
TAGOVI

e-poslovanje