NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Erasmus+: Strateška partnerstva u području obrazovanja, osposobljavanja i mladih, informacije

Europska Komisija je 5. studenoga i ove godine u okviru programa Erasmus+ raspisala Poziv za podnošenje prijedloga 2020. godine.

Kroz ključnu mjeru 2 food photos. Suradnja za inovacije i razmjena dobre prakse, moguće je prijaviti projekte u obliku strateških partnerstva u području obrazovanja, osposobljavanja i mladih 대성마이맥 동영상 다운로드.

Cilj je strateških partnerstava poticati razvoj, prijenos i/ili provedbu inovativnih praksi te provedbu zajedničkih inicijativa kojima se promiču suradnja, suradničko učenje i razmjena iskustva na europskoj razini your academic plan.

Ovisno o ciljevima i sastavu strateškog partnerstva, moguće su dvije vrste projekata:

 1. Strateška partnerstva za potporu inovacijama – razviti inovativni proizvod i/ili uključiti se u intenzivne aktivnosti širenja i iskorištavanja postojećih i novih proizvoda ili inovativnih ideja, a namijenjeno je svim područjima obrazovanja, osposobljavanja i mladih;
 2. Strateška partnerstva za potporu razmjeni dobrih praksi – omogućiti organizacijama da razvijaju i jačaju mreže, povećaju svoju sposobnost poslovanja na transnacionalnoj razini:
  • Partnerstva za razmjenu u školama – mogu se iskoristiti mogućnosti za mobilnost učenika i osoblja;

Strateški partneri iz područja visokog obrazovanja u okviru strateškog partnerstva za potporu razmjeni dobrih praksi nisu prihvatljivi 윈도우 7 업데이트 수동 다운로드.

Prihvatljivi prijavitelj je svaka organizacija sudionica s poslovnim nastanom u zemlji sudionici programa. Strateško partnerstvo transnacionalno je partnerstvo i uključuje barem tri organizacije iz triju različitih zemalja sudionica programa my love.

Maksimalan iznos bespovratnih sredstava: iznos koji se utvrđuje množenjem 12 500 EUR s brojem mjeseci trajanja projekta te najviše 450 000 EUR za projekte koji traju 36 mjeseci Mobile download of Aden. (Iznimka: za partnerstva za razmjenu u školama: maksimalno 16 500 EUR godišnje po školi sudionici, primijenjeno na razini projekta i ne uključujući potporu za posebne potrebe i izvanredne troškove za visoke putne troškove) 바위처럼 다운로드.

Rok za prijavu projektnih prijedloga:

 1. Partnerstva u područjima visokog obrazovanja, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, školskog obrazovanja i obrazovanja odraslih: podnositelji moraju predati zahtjev za bespovratna sredstva do 24 logfilter 다운로드. ožujka 2020. godine u 12:00 za projekte koji počinju od 1. rujna do 31. prosinca iste godine;
 2. Partnerstva u području mladih: podnositelji moraju predati zahtjev za dodjelu bespovratnih sredstava do:
  • 5 EpicSeven. veljače 2020. godine u 12:00 za projekte koji počinju od 1. lipnja do 30. rujna iste godine;
  • 30. travnja 2020. godine u 12:00 za projekte koji počinju od 1. rujna iste godine do 31. siječnja sljedeće godine;
  • 1. listopada 2020. godine u 12:00 za projekte koji počinju od 1. veljače do 31. svibnja sljedeće godine.

Više informacija možete pronaći na poveznici ili slobodno se obratiti na e-mail adresu: renata.tausan@ravidra.hr

OBJAVLJENO 14. studenog, 2019 u kategoriji Obrazovanje i mladi
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165