NOVOSTI

← Povratak na Novosti

„EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“

Što nam donosi novo financijsko razdoblje 2021.-2027.? Koliko ima novaca na raspolaganju i kakvi će se projekti moći financirati? Kako sredstva iz EU fondova mijenjaju lokalne sredine 크레이지 스톤 다운로드? Možete li i vi dobiti bespovratna sredstva Europske unije za svoj projekt?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja potražite na informativno-edukativnim događanjima pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027 Sketchup 2014 Hangul Download. – Nove prilike“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Početak je ovo ciklusa javnog predstavljanja novih mogućnosti financiranja projekata i partnerskih konzultacija o strateškim dokumentima koji su u pripremi 모배 핵 다운로드.

Kroz seriju ovih informativno-edukativnih događanja zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova Respond to 1988 free download. Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova 동영상 자르기 다운로드.

Bitno  je istaknuti da će sva događanja biti organizirana u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i uz prijenos uživo putem interneta.

Novo događanje u nizu održat će se u Virovitici, 26. travnja 2021. godine, u trajanju od 9:30 do 13:00 sati.

Ako želite sudjelovati molimo da se prijavite putem prijavnog obrasca na ovoj poveznici: https://forms.gle/y9i72Df848nxMnnN8

Nacrt programa događanja u Virovitici možete vidjeti u nastavku:

OBJAVLJENO 23. travnja, 2021 u kategoriji regionalni razvoj
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165