NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Europski tjedan regija i gradova 2017

Povodom obilježavanja Europskog tjedna regija i gradova, ”European Week of Regions and Cities”, na kojoj su prisustvovali i djelatnici Razvojne agencije VIDRA, održano je niz radionica s ciljem razmijene iskustva i dobre prakse u provedbi projekata različite tematike na području regija i gradova. Europski tjedan regija i gradova je jednogodišnja manifestacija koja se održava u Bruxellesu. Ove godine se održavala od 9. do 12. listopada 2017. godine, u organizaciji Odbora regija EU-a i Glavne uprave Europske komisije za regionalnu i urbanu politiku, a bio je posvećen ekonomskim i socijalnim izazovima pod motom bolje budućnosti za regije i gradove – ”Regions and Cities working for a better future”.
Sudionici iz čitave Europe okupili su se na programu koji je sadržavao 100-tinjak radionica, rasprava, izložbi i događanja namijenjenih umrežavanja na temu razvoja regija i gradova, kojima se pokušava podići svijest kako regije i gradovi imaju važnu ulogu u oblikovanju politike Europske unije.
Djelatnici Razvojne agencije VIDRA prisustvovali su radionicama ”Nature protection in cross-border areas”, ”Financial instruments as a delivery mechanism for ESIF post 2020”, ”Interreg Europe: transforming learning into actions” i „Cohesion Policy and Europe’s Strategic Investments“ na kojima su imali priliku upoznati se s financijama te kohezijskom politikom u nadolazećem razdoblju, kao i s različitim vrstama projekata te se povezati s mogućim budućim partnerima.

(foto:https://www.flickr.com)

OBJAVLJENO 13. listopada, 2017 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919