NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Gastronomadi i VIDRA kroz EU projekt pokreću web portal za zapošljavanje u ugostiteljstvu

Jutarnji list piše o projektu Gastroposao.eu koji je uz pomoć VIDRA-e prijavljen na natječaj pod nazivom Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja - faza II i za inovativnu ideju dobio 1,29 mil. eura bespovratnih sredstva iz EU.

Prijavitelj projekta je Udruga za promicanje vrijednosti hrvatske gastronomske i enološke baštine “Gastronomadi”, partneri na projektu su VIDRA – agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Virovitica. Ukupna vrijednost projekta je 1,36 mil.kn, a 95 % vrijednosti sufinancira Europska unija. Svrha projekta je razvoj i implementacija web portala za posredovanje u zapošljavanju radnika ugostiteljske struke Gastroposao.eu, a pored toga za ciljnu skupinu provest će se i radionice čiji je cilj upoznati ih sa funkcioniranjem tržišta rada i omogućiti im jednostavniji pronalazak posla. Ciljna skupina su 60 poslodavaca u sektoru ugostiteljstva, 120 učenika srednjih stručnih škola u Virovitičko-podravskoj županiji i 130 nezaposlenih kvalificiranih i prekvalificiranih osoba iz HORECA sektora (sektor ugostiteljstva).

Više o tome što udruga Gastronomadi namjerava postići razvojem specijaliziranog web portala Gastroposao.eu i provedbom edukacija pročitajte na web portalu Jutarnji list.

OBJAVLJENO 15. travnja, 2015 u kategoriji Civilno društvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165