NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Info dani o natječajima za potpore iz sredstava državnog proračuna i dijela prihoda os igara na sreću za 2010. godinu

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih potpora –organizira Info dane o natječajima za potpore projektima i programima organizacija civilnog društva iz sredstava državnog proračuna i dijela prihoda od igara na sreću za 2010 Download the Android calendar. godinu.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih potpora –organizira Info dane o natječajima za potpore projektima i programima organizacija civilnog društva iz sredstava državnog proračuna i dijela prihoda od igara na sreću za 2010 script for The Crown Prince of Oktoberfest. godinu.

Info dani održat će se 25. i 26. veljače 2010. u Velikoj dvorani Centra za stručno osposobljavanje i usavršavanje, u sklopu Ministarstva uprave, Maksimirska 63 (ulaz iz ulice Pavla Markovca) Free to office 365.

Cilj ovih Info dana je da se zainteresiranim udrugama predstave natječaji koje će ministarstva, vladini uredi i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisivati u 2010 샵 가까이 다운로드. godini za financiranje programa i projekata udruga i to prema područjima (temama) financiranja. Točan raspored izlaganja pojedinih davatelja financijske potpore i način prijave udruga za nazočnost na Info danima biti će objavljen uskoro na internetskoj stranici Ureda za udruge Download the 2019 Calendar Excel.

OBJAVLJENO 3. veljače, 2010 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165