NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Informativna radionica Umjetnst i kultura 54+ u Osijeku

Ministarstvo kulture organizira 14. lipnja 2017. godine u prostorijama hotela Osijek u Osijeku, besplatnu informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje povodom objave otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga „Umjetnost i kultura 54+“ 짱구는 못말려 17기 다운로드. Poziv je objavljen u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.

Ovim Pozivom financirat će se aktivnosti pripreme i provedbe participativnih umjetničkih i kulturnih aktivnosti usmjerenih na socijalno uključivanje osoba starijih od 54 godina te aktivnosti stručnog usavršavanja umjetnika i kulturnih radnika u području kulturne i umjetničke edukacije i medijacije usmjerene na socijalno uključivanje osoba starijih od 54 godine Itonium.

Projekte mogu prijaviti – samostalno ili u partnerstvu – umjetničke organizacije, udruge u području kulture i umjetnosti, zaklade te zadruge koje u svom temeljnom aktu imaju navedenu kulturnu, odnosno umjetničku djelatnost, ustanove u kulturi, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave 알약 서버용 다운로드. Prihvatljivi partneri su umjetničke organizacije, udruge u području kulture i umjetnosti i/ili u području socijalne djelatnosti, zaklade te zadruge koje u svom temeljnom aktu imaju navedenu socijalnu i/ili kulturnu, odnosno umjetničku djelatnost, ustanove u kulturi, ustanove iz sustava visokog obrazovanja upisane u Upisnik visokih učilišta u nadležnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave subtitles for The Strange Story Season 3. Udio financiranja po pojedinom projektu iznosi 100% prihvatljivih troškova. Indikativni iznos financijske omotnice poziva jest 20.000.000,00 HRK, od čega je 85% osigurano iz sredstava Europskog socijalnog fonda (ESF-a), dok će obavezni udio nacionalnog sufinanciranja od 15% osigurati Ministarstvo kulture iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 트윈모션 무료 다운로드.

Kako bi informiralo potencijalne prijavitelje o ciljevima poziva i načinu podnošenja projektnog prijedloga, Ministarstvo kulture u suradnji s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva organizira informativne radionice u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu 남양주맛집 다운로드. Za prijavu na informativnu radionicu potrebno je ispuniti obrazac dostupan na mrežnim stranicama www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr te ga poslati na e-mail esf-prijava@min-kulture.hr 암스테르담 지도 다운로드.

Preporuča se potencijalnim prijaviteljima da prije dolaska na radionicu prouče informacije o natječaju i natječajnu dokumentaciju dostupnu na navedenim stranicama Free fit and download.

OBJAVLJENO 30. svibnja, 2017 u kategoriji Ljudski potencijali
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165