NOVOSTI

← Povratak na Novosti

InnetForum – forum inovacija i novih tehnologija

Grad Slavonski Brod s izvršnim organizatorima Razvojnom agencijom Grada Slavonskog Broda i Poduzetničkim inkubatorom Brodinom organizira 2 Free to office 365. InnetForum – forum inovacija i novih tehnologija koji će se održati u prostorijama Kazališno - koncertne dvorane Ivana Brlić Mažuranić 27. i 28 샵 가까이 다운로드. ožujka 2014. godine. Prvi Innet forum, održan je 2012. i ostvario je izuzetan uspjeh s petnaest stručnih predavača iz Republike Hrvatske i inozemstva te preko trideset izlagača Download the 2019 Calendar Excel.

Uspješan prijenos znanja i istraživačkih rezultata u komercijalno iskoristive proizvode i tehnologije, kao i njihovo uvođenje na nova tržišta, značajni su pokretač gospodarske aktivnosti i nužno su potrebni Hrvatskoj geforce driver. S tim ciljem Grad Slavonski Brod je odlučio nastaviti tradiciju i organizirati „InnetForum 2014.“ na kojem će se sastati predstavnici akademskog i gospodarskog sektora 핫도그 다운로드. Cilj ovogodišnjeg InnetForuma je promocija inovativnosti i prihvaćenje novih tehnologija kao ključa uspjeha konkurentnosti hrvatskog gospodarstva. Forumom će se na jednom mjestu okupiti inovatore, gospodarstvenike, studente, učenike, inovativne poduzetnike i znanstvenike 고스트 백업 다운로드.

InnetForum 2014. organiziran je pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Prof.dr.sc 60분 드라마. Ive Josipovića, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode i Hrvatske Akademije tehničkih znanosti movies from abroad.

Teme nositelji ovogodišnjeg foruma su „Informatika“ i „Robotika“, a drugog dana „Važnost i razvoj solarne energije“ Download Comics Palace. Informatika je postala sastavni dio svakog dijela ljudskog života, a kvalitetne i uspješne proizvodnje bez utjecaja robotike ima sve manje i manje. U vrijeme konstantnog poskupljenja nafte kao izvora energije razvoj obnovljivih izvora energije, a pogotovo solarne je jako važan segment na koji izrazito treba obratiti pozornost Party panic download.

InnetForum 2014. će se sastojati od predavačkog i izlagačkog dijela. Predavanja će držati vrhunski stručnjaci iz područja tehničkih znanosti, članovi akademske zajednice, privatnog i istraživačkog sektora, a održat će se i dvije panel rasprave između sudionika. Na izlagačkom dijelu svoje prototipove, patente i izume publici će predstaviti inovatori iz cijele Hrvatske i regije.

Bit će predstavljeni solarni i električni automobili, djelo Tehničke škole Sisak, Stevčeta Arsoskog i njegovih učenika. Automobili će se moći i provozati po gradu (električni) i po parkingu dvorane (solarni). Tehnička škola Slavonski Brod prezentirat će svoj prijenosni laboratorij za obnovljive izvore energije

Voditelj i jedan od predavača ovogodišnjeg Foruma je Krešimir Mišak, popularni voditelj dokumentarne emisije „Na rubu Znanosti“

OBJAVLJENO 17. ožujka, 2014 u kategoriji Znanost i tehnologija
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165