NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Izdana građevinska dozvola za zgradu Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije

Današnji Zavod za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije, nalazi se na tri lokacije. „Hitna“ je na jednoj, sanitetski prijevoz na drugoj, uprava na trećoj, unajmljenoj lokaciji 터보씨 다운로드. U budućnosti će svi biti na jednoj. Naime, Zavodu za hitnu medicinu VPŽ izdana je građevinska dozvola. Projekt izrade projektno-tehničke dokumentacije sufinanciran je kroz Program pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije full book of cnblue. Nositelj projekta je Virovitičko-podravska županija, a moderna zgrada, koju je projektirao King Art Studio, spremno čeka jedan od budućih EU projekata kako bi „one tri lokacije živjele na jednoj“ windows api 다운로드.

Foto: King Art Studio

– Zahvaljujući Virovitičko-podravskoj županiji i županu Igoru Androviću, spremni smo za prijavu na potrebne EU natječaje, čim se oni otvore Download Dancing Queen. Vrijednost investicije, s uređenjem okoliša iznosi 17 milijuna kuna. No, važnije je, da ćemo svi biti na jednom mjestu, što trenutno nije moguće proposal ppt. To će značajno podići i uvjete rada naših zaposlenika, ali i našu uslugu prema korisnicima – naglasila je ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije Lahorka Weiss Download The Buzz Lab.

Zgrada će se nalaziti u krugu Opće bolnice Virovitica, nedaleko „društvenog doma“. (vpz.hr)

OBJAVLJENO 2. svibnja, 2019 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165