NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Javni natječaj za sudjelovanje udruga u provođenju programa iz područja zdravlja

Opći cilj natječaja koji se mogu prijaviti isključivo Nevladine, neprofitne organizacije - udruge registrirane prema Zakonu o udrugama je doprinijeti zaštiti, očuvanju i unapređenju zdravlja stanovništva u Republici Hrvatskoj poolmon exe. Rok za podnošenje prijava programa iz raspoloživih sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2013. godinu, je 16. svibnja 2013. godine directx 12.

Specifični cilj ovog natječaja je unaprjeđenje psihičkog i tjelesnog zdravlja djece oboljele od malignih bolesti kroz potporu udrugama u provođenju programa koji pridonose psihosocijalnoj potpori djeci oboljeloj od malignih bolesti SolidWorks 2016. Smanjenje štete i smanjenje pojavnosti zaraznih bolesti (AIDS, B i C hepatitis i dr.) kroz potporu udrugama koje djeluju na području zdravlja/ovisnosti u provođenju programa koji pridonose smanjenju štete te smanjenje pojavnosti zaraznih bolesti (AIDS, B i C hepatitis i dr.), podizanje kvalitete života osoba zaraženih HIV-om te smanjenje stigmatizacije kroz potporu udrugama u provođenju programa koji pridonose destigmatizaciji i psihosocijalnoj potpori osobama s HIV-om Easy to YouTube.

U okviru ovog natječaja podržati će se udruge u provođenju programa čiji se sadržaj odnosi na provedbu mjera iz Nacionalnih strategija, planova i programa u slijedećim prioritetnim područjima i iznosima:

Aktivnost 1.1 xournal 다운로드. Mjera 1. Provedba programa smanjenja štete, podjela čistog pribora intravenoznim ovisnicima, vanjski rad s ovisnicima (programi zamjene igala i šprica)
Aktivnost 2.1 아이폰 wifi 다운로드. Mjera 1. Sprječavanje širenja HIV-a u populacijama s rizičnim ponašanjem (ovisnici o drogama, osobe s rizičnim seksualnim ponašanjem)
Aktivnost 2.2 오페라 브라우저 동영상 다운로드. Mjera 2. Sprečavanje širenja HIV-a među adolescentima
Aktivnost 3.1. Mjera 1. Provođenje programa psihosocijalne pomoći za  djecu s malignim bolestima
Aktivnost 3.2 Universe Sandbox 2. Mjera 2. Programi psihosocijalne podrške osobama koje žive s HIV-om i aktivnosti usmjerene na destigmatizaciju homoseksualne populacije s ciljem suzbijanja HIV infekcije

Ukupan iznos raspoloživih financijskih sredstava koja se dodjeljuju prema ovom Javnom natječaju iznosi  2.792.500,00 kuna za provedbu programa u 2013 Fantastic Book Organic Download. godini, a predviđenim iznosom financirat će se do 15 programa.

 Planirani iznosi prema aktivnostima iznose:

 Za Aktivnost 1.1 Mark pe skin download. predviđeno je 1.465.000,00 kn
Za Aktivnosti 2.1. i 2.2. predviđeno je 617.500,00 kn
Za Aktivnosti 3.1. i 3.2. predviđeno je 710.000,00 kn
 

Rok za provedbu programa je 3 godine od datuma potpisivanja ugovora za 2013. godinu. U 2013. godini ugovarat će se provedba prvih 6 mjeseci programa. Provedba se ugovara za svaku godinu, te će se nastavno na 2013. godinu ugovori potpisivati u 2014. godini, u 2015. godini i za zadnjih 6 mjeseci u 2016. godini, sve sukladno raspoloživim financijskom sredstvima. Programi se mogu provoditi na području Republike Hrvatske.

Sve ostale informacije i dokumente možete dobiti na web stranici Ministarstva zdravlja ili u VIDRA-i – Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

OBJAVLJENO 7. svibnja, 2013 u kategoriji Zdravstvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165