NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Javni natječaj za sudjelovanje zdravstvenih organizacija koje djeluju na području prevencije i liječenja ovisnosti te HIV-a u provođenju projekata

Cilj Natječaja je prevencija ovisnosti koja podrazumijeva i uključuje aktivnosti usmjerene prema dijagnostici i psihosocijalnom tretmanu osoba s problemima s mentalnim zdravljem, prevenciju, dijagnostiku, izvanbolničko liječenje, rehabilitaciju i resocijalizaciju mladih osoba s rizikom, povremenih uzimatelja (konzumenata) i ovisnika North Korean music. 

Aktivnosti su usmjerene i na stručno usavršavanje zdravstvenih radnika, kao i na partnerstvo i jačanje razvoja suradnje s udrugama, kojima je cilj očuvanje zdravlja i sprječavanje pojave bolesti u skupinama osobito ugroženih pojedinaca i obitelji (npr Pretty wallpaper download. djeca i mladi s poteškoćama u učenju i/ili ponašanju, djeca i mladi iz obitelji ovisnika, osobe s problemima duševnog zdravlja, itd.). Indicirani  su preventivni projekti – projekti kojima je cilj rana identifikacija i intervencija sa svrhom zaštite zdravlja osoba koje eksperimentiraju s drogama i/ili koje pokazuju druge rizične oblike ponašanja 젠센터 다운로드. Na području psihosocijalne pomoći osobama s HIV-om cilj je usmjeren na provođenje aktivnosti  edukacije i savjetovanja destigmatizacije, te pružanje psihosocijalne potpore HIV pozitivnim osobama i njihovim obiteljima imagex exe.

 PRIORITETNA PODRUČJA:

ZP-1.  Financiranje projekata prevencije, ranog otkrivanja, liječenja, rehabilitacija ovisnika i smanjenje šteta.             
ZP-2.  Psihosocijalna pomoć i podrška osobama koje žive s HIV-om 에반게리온 ost 다운로드.

Ukupan iznos raspoloživih financijskih sredstava koja se dodjeljuju prema ovom Natječaju iznosi za prioritetno područje:

 1.    7.770.000,00 kuna, a predviđenim iznosom financirat će se do 25 projekata electricity bill.
2.       900.000,00 kuna, a predviđenim iznosom financirat će se do 1 projekt.

Najmanji iznos koji se može zatražiti i odobriti za pojedini projekt je 50.000,00 kn (pedeset tisuća kuna), a najveći 1.200.000,00 kn (milijundvjestotisuća kuna) 대한민국 최신 행정구역(shp) 다운로드.

Na ovaj Natječaj mogu se prijaviti isključivo:

– Zdravstvene organizacije (zavodi za javno zdravstvo i bolnice) koje su registrirane i djeluju na području liječenja ovisnosti ili liječenja HIV/AIDS-a 크롬 오프라인용 다운로드. Rok za prijavu na natječaj je 30 dana od dana objave, zaključno s 16. svibnja 2013. godine.

Svi potrebni obrasci mogu se pronaći na web stranici Ministarstva zdravlja ili u VIDRA-i – Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije Hero Age.

OBJAVLJENO 7. svibnja, 2013 u kategoriji Zdravstvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165