NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Javni poziv: Fond za razvoj turizma


Notice: Undefined offset: 4 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2
Ministarstvo turizma raspisalo je Javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem programa 'Fond za razvoj turizma u 2014.' 

Javni poziv je otvoren do 31 TimeWatch. 10. 2014. godine, a odnosi se na financiranje poticanja razvoja javne infrastrukture i očuvanje resursne osnove – turističkih atrakcija.

Za dodjelu bespovratnih sredstava Fonda kao predlagatelji projekta mogu se prijaviti pravne osobe: Jedinice lokalne i područne/regionalne samouprave, trgovačka društva u njihovom ili državnom vlasništvu, turističke zajednice, javne ustanove nacionalnih parkova i parkova prirode Download 1 to Naholo House.

Sredstva su namijenjena za:

  • izradu projektne dokumentacije
  • pripremu ostale natječajne dokumentacije koja nedostaje investicijskom projektu
  • investicije: izgradnja, uređenje i obnova javne infrastrukture

Ministarstvo sufinancira do 80% opravdanih/prihvatljivih troškova provedbe pojedinačnog programa ili projekta Mr. Shen Shine. Minimalni iznos odobrenih sredstava je 100.000,00 kn, a maksimalni iznos po pojedinom korisniku, odnosno projektu/programu je 2.000.000,00 kn,osim za trgovačka društva 건강기능식품공전 다운로드. Ukupna vrijednost projekta koji se kandidira za korištenje sredstava iz fondova EU, ne smije biti manja od 7.500.000,00 kn.

 

OBJAVLJENO 14. svibnja, 2014 u kategoriji turizam
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165