NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Javni poziv za izradu projektne dokumentacije udruge/ustanove za korištenje sredstava EU fondova u području turizma

Ministarstvo turizma,objavilo je Javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa poticanja djelovanja strukovnih udruga i drugih neprofitnih organizacija u području turizma u 2012 download the ab plc program. godini

Ministarstvo turizma, Uprava za turističko tržište i međunarodnu suradnju, objavilo je Javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa poticanja djelovanja strukovnih udruga i drugih neprofitnih organizacija u području turizma u 2012 downroad 다운로드. godini.

Za dodjelu bespovratnih sredstava kandidirati se mogu: projekti vezani za izradu projektne dokumentacije udruge/ustanove za korištenje sredstava EU fondova u području turizma, programi stručnog usavršavanja postojećeg kadra članica udruga, seminari i radionice namijenjeni članovima /članicama udruga tematski orijentirani na poslovanje (novi propisi, smjernice EU i dr.), radionice namijenjene potencijalnim dionicima turističkog sektora o mogućnostima uključivanja u turističku djelatnost (seoski, zdravstveni, avanturistički turizam i dr.), stručni skupovi i istraživački projekti na temu kvalitete turističke ponude te projekti izrade stručnih priručnika u području turizma i ugostiteljstva 비 메오 동영상 다운로드.

Neće se odobravati zahtjevi za projekte koje se već financiraju iz državnog proračuna.

Na javni poziv mogu se javiti udruge/ustanove registrirane u Republici Hrvatskoj i to: strukovne udruge u turizmu i ugostiteljstvu, udruge građana s projektima iz područja turizma i ugostiteljstva te ustanove za obrazovanje koje obavljaju djelatnost bez stjecanja dobiti Motorola Driver.

Cjelov Cjeloviti tekst Programa s kriterijima odobravanja sredstava i dr. uvjetima provedbe Programa te obrazac Zahtjeva – SOP sastavni su dio ovog Javnog poziva koji se nalaze na Internet stranici Ministarstva turizma: www.mint.hr scary music. Javni poziv otvoren je do 30. travnja 2012. godine. Cjelokupan tekst navedenog javnog poziva može se vidjeti i na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici Natječaji ministarstva tothor.

OBJAVLJENO 4. travnja, 2012 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165