NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije (Fotonaponskih sustava) u turizmu

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije (Fotonaponskih sustava) u turizmu 프랑스 지도 다운로드. Predmet Poziva je dodjela sredstava fizičkim osobama građanima – registriranim iznajmljivačima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima registriranim za pružanje ugostiteljskih usluga, koji su ujedno i Korisnici sredstava Fonda, za proizvodnju električne energije za vlastite potrebe, u samostalnom ili mrežnom radu, u postojeće građevine u Republici Hrvatskoj 이성우 진또배기 다운로드.

Fond će Korisnicima dodjeljivati sredstva subvencije do 200.000,00 kuna po prijavi, a raspoloživa sredstva Fonda po Pozivu iznose 7.000.000,00 kuna KorailTalk.

Poziv je otvoren od 30.rujna 2020. godine, dok se prijave mogu podnositi na web stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u “e-Prijave” od 23 말하는 진저 다운로드. studenoga 2020. u 9:00 sati do objave na web stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost ili do isteka 2020. godine, što prije nastupi Paper House Season 2.

Više o Pozivu, kao i uvjetima prijave možete pročitati ovdje.

OBJAVLJENO 7. listopada, 2020 u kategoriji Energetika
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165