NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2019. godini prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA za sufinanciranje projekata u 2019. godini prema PROGRAMU ODRŽIVOG RAZVOJA LOKALNE ZAJEDNICE 갓 오브 곡괭이 다운로드.

Za našu županiju predviđena ukupna sredstva iznose 4.400.000,00 kn, a pokrivaju područja unapređenja komunalne, socijalne i javne infrastrukture te pripreme infrastrukture kao preduvjeta za ulaganja i gospodarski oporavak 몬스터 헌터 다운로드. Svaki prijavitelj može podnijeti najviše dva zahtjeva i može mu se odobriti najveći ukupni iznos sufinanciranja do 700.000,00 kuna uključujući PDV 컴퓨터 라이브 배경화면 다운로드.

Prihvatljivi podnositelji zahtjeva su jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave razvrstane u skladu s Odlukom o razvrstavanju u :

➢ I., II., III 레이드콜 다운로드. i IV. skupinu jedinica lokalne samouprave

➢ I. i II. skupinu jedinica područne (regionalne) samouprave

Prihvatljive su one aktivnosti koje se provode na objektima javne namjene u vlasništvu prihvatljivih podnositelja ili u vlasništvu pravnih subjekata čiji su osnivači prihvatljivi podnositelji i u njihovom su većinskom vlasništvu ili suvlasništvu, a na raspolaganju su široj lokalnoj zajednici i čija će provedba pridonijeti povećanju standarda komunalnih i socijalnih usluga u lokalnoj zajednici Download the company organization too. Vezane su uz izgradnju, nadogradnju, rekonstrukciju, obnovu ili adaptaciju prihvatljivih objekata.

Prihvatljivi su objekti iz područja unapređenja komunalne, socijalne i javne infrastrukture te pripreme infrastrukture kao preduvjeta za ulaganja i gospodarski oporavak 이야기멀티 다운로드.

Rok za podnošenje zahtjeva je 11. ožujka 2019. godine.

Cjelokupnu dokumentaciju Poziva možete naći na sljedećoj poveznici: https://razvoj.gov.hr/o-ministarstvu/programi-417/program-odrzivog-razvoja-lokalne-zajednice/454 삼성 프린터 드라이버 다운로드.

OBJAVLJENO 25. veljače, 2019 u kategoriji regionalni razvoj
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165