NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Ministarstvo turizma objavilo je Program poticanja obrazovanja u ugostiteljstvu i turizmu u 2012. godini „Stipendije”

Osnovni cilj Programa je podizanje kvalitete kadrova u ugostiteljstvu i turizmu, zatim ukupne kvalitete hrvatskog turizma kroz poticanje obrazovanja mladih za zanimanja u ugostiteljstvu i turizmu i kvalitetnije povezivanje obrazovnih institucija i gospodarskih tvrtki u turizmu 더 콩쿠르 다운로드. Za sufinanciranje stipendija Ministarstvo turizma odobrava iznos od 50% iznosa stipendija za učenike ugostiteljsko-turističkih škola i studente...

Osnovni cilj Programa je podizanje kvalitete kadrova u ugostiteljstvu i turizmu, zatim ukupne kvalitete hrvatskog turizma kroz poticanje obrazovanja mladih za zanimanja u ugostiteljstvu i turizmu i kvalitetnije povezivanje obrazovnih institucija i gospodarskih tvrtki u turizmu Warhammer Total War2.

Posebni ciljevi Programa su motiviranje mladih za ugostiteljsko-turistička zanimanja kroz podizanje standarda obrazovanja i to:

  • stipendiranjem tijekom obrazovanja za ugostiteljsko-turistička zanimanja;
  • podizanjem kvalitete stručne prakse;
  • zapošljavanjem u vremenu trajanja stipendiranja Paul's movie.

Korisnici sredstava su učenici i studenti koji se školuju za turističko-ugostiteljska zanimanja.

Partneri Ministarstva u provedbi ovog projekta mogu biti:

Pravne ili fizičke osobe koje su registrirane za obavljanje:

  • ugostiteljskih usluga u objektima iz skupine hoteli i skupine kampovi ili turističkoj agenciji;

Županijske obrtničke komore Roller coaster dash download.

Sredstva su namijenjena za: sufinanciranje stipendija učenicima ugostiteljsko-turističkih škola i sufinanciranje stipendija studentima za zanimanje u turizmu i ugostiteljstvu Download Ashley.

Za sufinanciranje stipendija Ministarstvo turizma odobrava iznos od 50% iznosa stipendija za učenike ugostiteljsko-turističkih škola i studente i to: najviše 500,00 kn po učeniku mjesečno i najviše 800,00 kn po studentu mjesečno Quarters.

Učenici imaju pravo na stipendiju u vremenu od 1. rujna 2012. godine do 30. lipnja 2013. godine Download the biography.

Javni poziv otvoren je do 25. listopada 2012. godine.

Program rada, tekst javnog poziva kao i prijavni obrazac možete pronaći na stranicama Ministarstva Turizma, a za sva dodatna pitanja možete se obratiti u VIDRA-u – Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije 윈도우8 무비메이커 다운로드.

OBJAVLJENO 12. listopada, 2012 u kategoriji Obrazovanje i mladi
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165