NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Nabava spremnika za odvojeno prikupljanje otpada: poziv jedinicama lokalne samouprave na iskaz interesa

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je 6.travnja 2018.  javni poziv jedinicama lokalne samouprave za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje komunalnog otpada 회사소개서 다운로드. Gradovi i općine koje imaju važeći plan gospodarenja otpadom Fondu trebaju dostaviti podatke o potrebnom broju spremnika za odvojeno prikupljanje otpadnog papira i kartona, plastike, stakla, tekstila i  biootpada Wimef. Poziv je otvoren do 20. svibnja 2018. godine te će se nakon toga na osnovu prikupljenih podataka znati točan iznos ukupne investicije, a koja bi prema okvirnim procjenama mogla iznositi više od 200 milijuna kuna movie Himalayas.

Sredstva za ovu namjenu osiguralo je Ministarstvo zaštite okoliša i energetike kroz Operativni program „Konkurentnosti i kohezija“ – 85% investicije će se tako sufinancirati iz europskog Kohezijskog fonda, dok 15% sredstava moraju osigurati   jedinice lokalne samouprave u svojim proračunima 다이렉트 x7 다운로드.

JLS-ovi koji imaju važeći plan gospodarenja otpadom se od dana objave poziva mogu javiti na javni poziv Fonda te dostaviti podatke o potrebnom broju spremnika za odvojeno prikupljanje otpadnog papira i kartona, plastike, stakla, tekstila i biootpada 상록수 mp3 다운로드. Ukoliko Vam je za prijavu potrebna savjetodavna podrška RA VIDRA-e, pozivamo Vas da se što prije javite u Odjel za infrastrukturu i energetiku (oie@ravidra.hr) kako bismo pravovremeno pripremili Vaše prijave One Note Free Download.

Detaljnije informacije o ovom Pozivu, možete pronaći ovdje 워킹데드 시즌8 다운로드.

OBJAVLJENO 18. travnja, 2018 u kategoriji Okoliš
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165