NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Nacrtaj svemir iz svojih snova!

Želiš li da lansirani satelit iz sustava Galileo nosi tvoje ime Download the coloring book drawings? Sve što trebaš je izraziti svoju kreativnost uz pomoć bilo kojeg alata za crtanje, slikanje ili bojanje.

Sve što trebaš učiniti kako bi sudjelovao/la u natjecanju jest nacrtati sliku onoga što ti prvo padne na pamet kada razmišljaš o svemiru quickbook for free. To mogu biti zvijezde, rakete, planeti, sateliti, pa čak i iz vanzemaljci! Pusti mašti na volju i nacrtaj sliku onoga što vidiš kada sanjaš o svemiru Download avast free antivirus.

Izrazi svoju individualnost i kreativnost! Upotrijebi bilo koji alat za crtanje, slikanje ili bojanje kao što su kistovi, olovke, flomasteri, šljokice i ljepilo 오피스 2016 한글 다운로드. Ako barataš digitalnim vještinama, slobodno upotrijebi svoje računalo ili mobilnu aplikaciju kako bi napravio/la 3D crtež. Odabir tehnike tijekom izrade tvojeg umjetničkog djela ovisi samo o tebi 장난스런키스 다운로드.

Kada dovršiš crtež, učitaj ga ovdje u JPG ili PNG formatu 아파치 모듈 다운로드. To možeš učiniti samo jedanput tako da skeniraš sliku ili je jednostavno digitalno fotografiraš. Slobodno zamoli roditelje  ili učitelje da ti pomognu u slanju umjetničkog djela Download chocolate player.

Imaj na umu da možeš poslati samo jedan crtež pa odaberi onaj koji ti se najviše sviđa.

Pošalji svoje umjetničko djelo između 14 toothbrush. studenoga 2019. i 31. siječnja 2020.

Nacionalni žiri odabrat će pobjednički crtež.

Sretan pobjednik bit će pozvan na svečanost dodjele nagrada koja će uključivati dodjelu nagrada i konferenciju za novinare organizirane u Zagrebu Sleeper Skin. Nacionalni pobjednik bit će pozvan na svečanu dodjelu, zajedno s jednim roditeljem gdje će mu/joj se dodijeliti glavna nagrada – jedan od tri satelita Galileo nosit će njegovo ili njezino ime EuroTruck2 1.33 Download! Primit će i certifikat i pehar.

Imaš pravo sudjelovati na natjecanju ako živiš u Hrvatskoj, Norveškoj ili Švicarskoj i ako si rođen/a između 2008. i 2013.

Izvor članka i fotografije: https://ec.europa.eu/croatia/news/galileo_contest_for_children_2019_hr

OBJAVLJENO 18. studenog, 2019 u kategoriji Obrazovanje i mladi
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165