NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Nagradni natječaj za dječje literarne i likovne radove na temu “Hrvatska kakvu želimo”

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te Agencijom za odgoj i obrazovanje organizira Nagradni natječaj za osnovne škole za dječje literarne i likovne radove na temu „Hrvatska kakvu želimo“ 300 다운로드. Natječaj se provodi u sklopu procesa izrade Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine i to s ciljem da se učenike i djelatnike osnovnih škola osvijesti o trenutnoj provedbi procesa izrade strategije i indirektno uključi Canon firmware download.

Ovaj natječaj  pruža priliku učenicima osnovnih škola izraziti kreativnost pjesmama, sastavcima ili likovnim uradcima s ciljem predstavljanja Hrvatske u kakvoj žele živjeti 2030 응답하라 1994 20회 다운로드. godine. Kroz samu izradu radova učenici su upoznati sa tematskim cjelinama koje su ujedno i moguće smjernice za izradu radova: zdravlje i kvaliteta života, energija i održivi razvoj, promet i mobilnost, sigurnost, hrana i bio-energija, digitalno društvo, turizam i kreativno društvo kao preduvjeti za razvoj i napredak u Hrvatskoj mx player pro 다운로드.

U Virovitičko-podravskoj županiji u natječaju sudjeluje 10 osnovnih škola koje su iskazale interes i prijavile svoje sudjelovanje sa ukupno 53 rada Mac Caffeine.

Natječaj se provodi do kraja ožujka 2018. godine, na školskoj, županijskoj i nacionalnoj razini u 4 kategorije:

  1. likovni radovi učenika od I Gostop free game download. do IV. razreda
  2. literarni radovi učenika od I. do IV. razreda
  3. likovni radovi učenika od V. do VIII. razreda
  4. literarni radovi učenika od V em client. do VIII. razreda

 

Izabrani radovi će biti poslani Ministarstvu regionalnog razvoja u fondova Europske unije, gdje će biti odabrana tri najbolja rada iz svake kategorije na razini Hrvatske Uparu Mountain. Po završetku natječaja Ministarstvo će upriličiti svečanu dodjelu nagrada za sve finaliste natječaja, uz izložbu najboljih radova.

Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije – VIDRA uključena je u cijeli proces koordinacije i ocjenjivanja na županijskoj razini solidworks profiles.

 

OBJAVLJENO 5. ožujka, 2018 u kategoriji Obrazovanje i mladi
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165