NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Napreduju radovi na energetskoj obnovi Dječjeg vrtića Jelenko u Voćinu

U tijeku je provedba projekta energetske obnove Dječjeg vrtića Jelenko u Voćinu ukupne vrijednosti   567.362,50 kn, a izvođač radova je tvrtka PRIPREMA I GRADNJA d.o.o Sonic 2. iz Orahovice.

Projekt se sufinancira sredstvima Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u sklopu Programa održivog razvoja lokalne zajednice 2019 Production101 Season 2. u iznosu od 300.000,00 kn, dok se preostali iznos sufinancira iz općinskog proračuna.

Cilj projekta je energetskom obnovom zgrade Dječjeg vrtića Jelenko Voćin poboljšati  uvjete rada zaposlenicima kao i pružanje usluga korisnicima – djeci predškolske dobi, te pridonijeti uštedi na potrošnji energenata,  a sve u svrhu održivog razvoja lokalne zajednice Download the beast simulator battle.

Projektom će se obnoviti odnosno izmijeniti dijelovi zgrade koji su dio omotača grijanog ili hlađenog dijela zgrade ili su dio tehničkog sustava zgrade, kao što su prozirni elementi pročelja, toplinska izolacija podova, zidova, stropova, ravnih, kosih i zaobljenih krovova, pokrova, hidroizolacija, oprema, odnosno postrojenje za grijanje, hlađenje ili ventilaciju, te za automatsko upravljanje, regulaciju i daljinsko praćenje potrošnje energije ili vode, vodovod i kanalizacija, plinske i elektroinstalacije Neglected Girl.

Nakon obnove, toplinski troškovi zgrade koja je izgrađena prije 40 godina i koju danas pohađa 37-ero djece u dvije skupine (mješovita i predškolska), znatno će se smanjiti te će se osigurati kvalitetniji i ugodniji uvjeti za odgoj djece Stellarium.

OBJAVLJENO 5. rujna, 2019 u kategoriji Infrastruktura
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165