NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Napreduju radovi na izgradnji Panonskog drvnog centra kompetencija u Virovitici

Početkom svibnja ove godine u Poduzetničkoj zoni II u Virovitici započela je izgradnja Panonskog drvnog centra kompetencija 우분투 ftp 파일 다운로드. Centar se gradi u sklopu EU projekta vrijednog 45 milijuna kuna. Projekt Panonski drvni centar kompetencija bit će prvi i najveći projekt u Republici Hrvatskoj realiziran iz Strukturnih fondova EU u okviru Poziva za dostavu projektnih prijava “Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu” iz Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007-2013 지하철로 고고 다운로드.

Vrijednost projekta je 45 milijuna kuna, od čega je 99% financirano iz strukturnih fondova EU, a 1% financira Virovitičko-podravska županija 스나이퍼 레거시 다운로드.

Ovo je trenutno najvrijedniji projekt u Virovitičko-podravskoj županiji te predstavlja uspješan početak jedne jako dobre priče koja našu županiju dovodi u društvo najboljih županija kad je u pitanju povlačenje sredstava iz EU fondova Samsung VoiceNote. – rekao je župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić.

Projekt predstavlja uspješan primjer suradnje znanstvenika, lokalne zajednice i industrije jer su nositelju projekta, Virovitičko-podravskoj županiji, partneri na projektu VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, zagrebački Šumarski fakultet i Institut Ruđer Bošković Tuned Arirang. Izgradnja Centra ima za cilj povećanje konkurentnosti drvno-prerađivačkih poduzeća na širem panonskom, ali i na čitavom području Republike Hrvatske, te će pružati usluge malim i srednjim poduzetnicima iz drvno-prerađivačkog sektora, i to u svim fazama razvoja finalnih proizvoda od drva, odnosno proizvoda s većom dodanom vrijednošću, s naglaskom na inovacije 한컴오피스 뷰어 다운로드.

Radovi na izgradnji Drvnog centra su u punom jeku, a dinamika realizacije je u skladu s planiranom.

Vrijednost izgradnje Centra je 25 milijuna kuna, izvođač radova je tvrtka Lavčević-inženjering iz Splita, a završetak radova na izgradnji planiran je u travnju 2016 리모트 다운로드.

(www.vpz.hr)


Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165