NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Natječaj EK: Video izazov o energetskoj učinkovitosti

Europska komisija pokreće natjecanje „Film4Energy Challenge” te poziva škole u Europskoj uniji da izrade kratki video o važnosti energetske učinkovitosti i koristi koja proizlazi iz štednje energije za njihove škole, općine ili gradove 칸소네 다운로드.
Mlađi učenici danas već znaju mnogo toga o energetskoj učinkovitosti i upotrebi obnovljivih izvora energije. Mladi imaju moć inspirirati svoje zajednice na smanjenje potrošnje energije te uspješno promicati koristi od uštede energije za okoliš i gospodarstvo diljem EU-a 짱구는 못말려 극장판 다운로드.
Vjerujete li u to da današnje mlade generacije mogu učiniti nešto za energetski učinkovitiju sutrašnjicu? Promičete li u svojoj školi energetsku učinkovitost i time spašavate planet Download Assassin's Creed Compilation?

O čemu se radi u ovom natječaju?

Učenici u dobi od 12 do 15 godina iz svih zemalja EU-a pozvani su snimiti videozapis o tome kako oni mogu štedjeti energiju u svojem svakodnevnom životu, učeći svoju rodbinu, prijatelje, susjede i cijeli svijet o prednostima energetske učinkovitosti i potičući upotrebu energetski učinkovitih alternativa grijanju, hlađenju, prijevozu te ostalim svakodnevnim aktivnostima 영화 순교 다운로드.
Videozapisi će imati pozitivan obrazovni učinak na učenike i širu javnost na koju su usmjereni, uključujući mlade, nastavnike, obitelji i lokalne zajednice 화투 게임 다운로드.

Trajanje, pravila i uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren do 15. veljače 2022. Prijave predane nakon tog roka neće se razmatrati.
Pravila natječaja i uvjeti natječaja dostupni su na poveznicama.
Videozapisi nagrađenih škola prikazivat će se širom Europe na službenim kanalima Europske komisije, a u školi s najboljim videozapisom organizirat će se Dan energije.

Izvor: http://www.esf.hr/video-izazov-o-energetskoj-ucinkovitosti/

OBJAVLJENO 13. listopada, 2021 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165