NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Natječaj za udruge u 2010. Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH

Objavljen je Poziv za prijavu udruga za financijsku potporu iz dijela prihoda od igara na sreću i raspoloživih sredstava Državnog proračuna u 2010 Cospi download. godini. Obuhvaća sljedeća područja: Natječaj za udruge iz područja Zdravstva.. Objavljen je Poziv za prijavu udruga za financijsku potporu iz dijela prihoda od igara na sreću i raspoloživih sredstava Državnog proračuna u 2010 Download Civilization 5 Brave New World. godini. Obuhvaća sljedeća područja:

  • Natječaj za udruge iz područja ZDRAVSTVA (Državni proračun 2010.)

Sukladno ovom Pozivu, udruge mogu pripremiti prijavu za jednu financijsku potporu projektima čija je provedba ograničena na jednu godinu 개꿈 라디오 다운로드.

Rok za podnošenje prijava projekata iz područja zdravstva za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2010 2019 연하장. godinu, je 14. lipnja 2010. godine.

  • Natječaj za udruge iz područja ovisnosti (Lutrijska sredstva 2010.)

Predmet ovoga Poziva je raspodjela dijela prihoda od igara na sreću za 2010 star map. godinu koji je u Državnom proračunu Republike Hrvatske raspoređen u razdjelu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi za projekte udruga s područja prevencije ovisnosti 안녕하세요 다운로드.

Rok za podnošenje prijava projekata iz područja zdravstva za financijsku potporu iz dijela prihoda od igara na sreću za 2010. godinu, je 14 솜노트 다운로드. lipnja 2010. godine.

  • Natječaj za jednokratne potpore – zdravstvo

Prijave na ovaj Poziv mogu se podnositi do 15 Download the console. studenog 2010. godine.

  • Poziv na suradnju – zdravstvo

Rok za podnošenje prijava za sudjelovanje udruga koje djeluju na području zdravstva za provođenje projekata Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, čiji se sadržaj odnosi na provedbu mjera iz nacionalnih strategija, planova i programa, u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske i iz dijela prihoda od igara na sreću za 2010 momkaturi. godinu,.

Rok za podnošenje prijava na ovaj Poziv je 14. lipnja 2010. godine.

  • Poziv za udruge iz područja SOCIJALNE SKRBI (Lutrijska sredstva 2010.)

Predmet ovoga Poziva je raspodjela raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću za 2010 경희대학교 다운로드. godinu koji se u Državnom proračunu Republike Hrvatske nalaze na pozicijama Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

Udruge, sukladno ovom Pozivu, mogu prijaviti programe, projekte i jednokratne potpore, čiji se sadržaj odnosi na sljedeća područja:

Poziv za prijavu programa, projekata i jednokratnih potpora u 2010.

1. Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju organizacije civilnog društva – trogodišnji program za razdoblje 2010. do 2013. godine

Na ovo područje Poziva se mogu prijaviti udruge osoba s invaliditetom i udruge koje djeluju u korist osoba s invaliditetom registrirane u Republici Hrvatskoj, te udruge koje se bave socijalnom i humanitarnom djelatnošću registrirane u Republici Hrvatskoj koje udovolje svim uvjetima, kao i prioritetnim socijalnim uslugama i ciljanim skupinama korisnika detaljno definiranim u Uputama za prijavu prijedloga trogodišnjeg programa.

Rok za podnošenje prijava po ovome Pozivu je 14. lipnja 2010. godine.

2. Jednogodišnji projekti iz područja socijalne skrbi za financijsku potporu udrugama osoba s invaliditetom i udrugama koje djeluju u korist osoba s invaliditetom

Na ovo područje Poziva se mogu prijaviti udruge osoba s invaliditetom i udruge koje djeluju u korist osoba s invaliditetom registrirane u Republici Hrvatskoj, koje udovolje svim uvjetima i prioritetima detaljno definiranim u Uputama za prijavu prijedloga projekta.

Rok za podnošenje prijava po ovome Pozivu je 14. lipnja 2010. godine.

3. Jednokratne financijske potpore

Na ovo područje Poziva se mogu prijaviti udruge osoba s invaliditetom i udruge koje djeluju u korist osoba s invaliditetom, te udruge koje se bave socijalnom i humanitarnom djelatnošću u području socijalne skrbi, registrirane u Republici Hrvatskoj, koje udovolje svim uvjetima i prioritetima detaljno definiranim u Uputama za prijavu jednokratnih potpora.

Prijave na ovaj Poziv mogu se podnijeti u razdoblju od 13. svibnja do 15. studenoga 2010. godine.

Za više informacija pogledajte ovdje ili se obratite u VIDRA-u, agenciju za regionalni razvoj Virovitičko podravske županije ili na e-mail: info@ravidra.hr

OBJAVLJENO 17. svibnja, 2010 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165