NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Obavijest korisnicima EU fondova (JLS-ima, javnim ustanovama) – informiranje o nepravilnostima i novom Pravilniku MRRFEU o financijskim korekcijama u EU projektima


Notice: Undefined offset: 3 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

Notice: Undefined offset: 4 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije koja je ujedno i regionalni koordinator, obavještava korisnike EU sredstava o održavanju informativne radionice u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije dana 22 first place winner. listopada 2019. godine s početkom u 10 sati.

Cilj je informirati korisnike EU sredstava (predstavnike gradova i općina te javnih ustanova) s područja Virovitičko-podravske županije o nepravilnostima i mogućim sankcijama sukladno novom Pravilniku MRRFEU o financijskim korekcijama u EU projektima, a kako bi se utjecalo na smanjenje izdvajanja sredstava za financijske korekcije iz ionako ograničenih sredstava proračuna općina i gradova kim jinho family photo.

Informativnu aktivnost provest će Ivan Ferenčević, viši savjetnik u Odjelu za pravne poslove, ljudske resurse i javnu nabavu Razvojne agencije VIDRA Red Hat 7.2.

OBJAVLJENO 18. listopada, 2019 u kategoriji VIDRA-TEC 2
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165