NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Andreje Puškadije iz Zvonimirovca dobilo Odluku o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu


Notice: Undefined offset: 4 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izdala je Odluku o rezultatu administrativne kontrole za provedbu tipa operacije 4.1.1 Lee Kun-chul's Good Morning Pops. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”, sektor biljne proizvodnje.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Andreje Puškadije iz Zvonimirovca dobilo je Odluku o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu u kojoj je projekt pozitivno ocijenjen 키프리스 다운로드. Temeljem kriterija odabira Korisnica ostvaruje 77 bodova i intenzitet potpore u visini od 50% ulaganja. Radi se o projektu ukupne vrijednosti 432.300,00 HRK, a od toga je  procijenjeni iznos potpore 216.150,00 HRK phpstorm ftp. Ulaganje će biti u traktor, traktorsku prskalicu i  GPS kontroler.

Projekt je u suradnji s Korisnicom prijavila VIDRA –  Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije 기억전달자 다운로드.

OBJAVLJENO 13. rujna, 2018 u kategoriji Poljoprivreda
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165