NOVOSTI

← Povratak na Novosti

B-LIGHT – OTVOREN 4 natječaj za dostavu projektnih prijedloga za poduzetnike iz Mađarske i Hrvatske

U sklopu prekograničnog programa Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020 win7 언어 팩 다운로드. Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao glavni korisnik projekta “Fostering value added business cooperation between SMEs operating on different sides of the Hungary-Croatia border” (“B Light”) otvara Četvrti natječaj za dostavu projektnih prijedloga (Light Project Proposal) za suradnju malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska 윈도우 7 ios 다운로드.

U ovom krugu poduzetnicima je na raspolaganju ukupno 2,657,227.01 eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekti će biti odabrani u jednom selekcijskom koraku 에브리온tv pc버전 다운로드.

Četvrti natječaj za Light Project Proposal projektne prijave otvoren je od 16. studenog do 15. siječnja 2021 mvp2005. godine.

B-light shema specifična je po tome što se poduzetnici iz Hrvatske moraju prijaviti u partnerstvu sa mađarskim poduzetnicima te zajednički razviti novi proizvod ili uslugu ili unaprijedili postojeće tehnološke procese pri čemu se najbolje ocjenjuj projekti usmjereni na inovacije 호텔 델루나 8회 다운로드.

Vrijednost projekta po partneru iznosi od 40.000 do 160.000 eura, od čega se programom sufinancira 75%, a projekti se moraju provesti u roku od 12 mjeseci .

Prijava projekata i pronalazak partnera vrši se pomoću web platforme B Light projekta . Dokumentacija vezana uz B-light shemu dostupna je ovdje. 

Popunjeni obrazac Light Project Proposal se učitava elektronski preko B Light web platforme.

Detaljan opis natječaja, uključujući prihvatljiva područja, uvjete i pravila za prijavu te informacije o selekcijskom procesu, nalazi se u Uputama za prijavitelje (Guidelines for Applicants).

Za više informacija posjetite službenu stranicu programa Interreg V-A Hungary-Croatia Co-operation Programme 2014-2020

“Sadržaj je isključiva odgovornost VIDRA- Agencije za regionalni razvoj Virovitičko – podravske županije i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.”

OBJAVLJENO 16. studenog, 2020 u kategoriji Poduzetništvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165