NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Objavljen Javni natječaj za Mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda

Obavještavamo zainteresirane  Narodnim novinama br. 52/15 objavljen novi Javni natječaj za Mjeru “Restrukturiranje i konverzija vinograda”.

Prihvatljivi podnositelji prijava za mjeru Restrukturiranje u okviru provedbe Nacionalnog programa mogu biti proizvođači (fizičke ili pravne osobe) upisani u Vinogradarski registar. Fizičke osobe moraju biti obveznici poreza na dohodak/poreza na dobit.

Rok za podnošenje prijava za mjeru Restrukturiranje je 12.6.2015. Nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Prijava zajedno s propisanom dokumentacijom se dostavlja u jednom originalnom primjerku, u zatvorenoj omotnici s nazivom i adresom podnositelja napisanim na poleđini, isključivo kao preporučena pošiljka s naznačenim vremenom slanja (datum, sat, minuta i sekunda zaprimanja pošiljke u poštanskom uredu). Dostava se vrši na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: »Natječaj za Nacionalni program pomoći sektoru vina, Mjera Restrukturiranje«.

Za više informacija obratite se u Odjel za gospodarstvo i poljoprivredu Razvojne agencije VIDRA, a natječajnu dokumentaciju pogledajte ovdje.

OBJAVLJENO 25. svibnja, 2015 u kategoriji Poduzetništvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919