NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Objavljen javni poziv za sudjelovanje u osnivanju fondova za gospodarsku suradnju

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva objavilo je javni poziv za sudjelovanje privatnih ulagatelja u osnivanju fondova za gospodarsku suradnju 자연 의 소리 무료 다운로드.

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva objavilo je javni poziv za sudjelovanje privatnih ulagatelja u osnivanju fondova za gospodarsku suradnju, fondova u kojima će hrvatska Vlada sudjelovati s najviše milijardu kuna, a na svaku kunu države isti iznos trebaju uložiti i privatni ulagatelji nexus.

Javni poziv za sudjelovanje vrijedi do kraja godine ili do iscrpljenja maksimalnog iznosa kojim sudjeluje Vlada, a upućen je svim fizičkim i pravnim osobama zainteresiranim za sudjelovanje Download the claims form. Vlada će u svaki fond investirati iznos jednak onome koji će uložiti privatni ulagatelji ,a maksimalna obveza uplate Vlade prema jednom fondu iznosi do 300 milijuna kuna 가즈 나이트 다운로드.

Fondovi za gospodarsku suradnju se osnivaju na vrijeme od 10 godina, uz dodatnu mogućnost produljenja za još dvije godine, a definirano je i da fondovi moraju isključivo ulagati u trgovačka društva sa sjedištem u Hrvatskoj i koja isključivo ili pretežito obavljaju svoju djelatnost na području Hrvatske 극한직업 영화 무료 다운로드.

Svaki fond mora imati depozitnu banku, te povjerenički odbor kojemu je među ostalim zadaća i usvajati financijska izvješća o poslovanju fonda i davati obvezujuće mišljenje na prijedlog odluke o ulaganju i raspolaganju imovinom 데브렉 다운로드.

OBJAVLJENO 25. veljače, 2010 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165